Series S vs PS4 Pro

Hocam peki xbox series s pişman eder mi çünkü ikinci el cihaza çok temiz bakmıyorum
Bence series s alın game passdeki oyunları oynayın ps5 alın 1 yıl sonra filan ps4 pro güzel alet ama sıkıntılı biraz risk almaya değer mi bilmem garantisi falanda yok çok.Ps4 slim daha sessiz ve soğuk çalışıyor ama.

Xbox ikinci elinde durum o kadar kötü değil. Faturası varsa garantisi varsa cihazı 30 dakika çalıştırırsın durumu belli olur.
Hocam xbox alırsam sıfır alırım ps4 alırsam ikinci el alırım
anladım hocam bana da series s mantıklı geldi bütçeyi çok zorlayamam şimdi ama ps plus da bence çok kaliteli

Hocam bence Series S. Game Pass ve içindeki EA Play ile bir sürü oyun ayağınızda ve PS oyunları çok pahalı. Ayrıca yeni çıkan oyunlar Series S'e gelmeye devam edecek bu da çok büyük bir avantaj. Son olarak da geçmişte çıkan birçok oyunu da oynayabiliyorsunuz. Ben her türlü Series S diyorum.

Bence series s alın game passdeki oyunları oynayın ps5 alın 1 yıl sonra filan ps4 pro güzel alet ama sıkıntılı biraz risk almaya değer mi bilmem garantisi falanda yok çok.Ps4 slim stabil ama.

anladım hocam bana da series s mantıklı geldi bütçeyi çok zorlayamam şimdi ama ps plus da bence çok kaliteli
Ps4 pronun üretimi 2 yıl önce durdu zaten garqanti durumu olmuyor ve dediğim gibi çok stabil değil.Riske atmaya gerek yok donma yapar bişey yapar onla uğraş sonra.Ama ps4 slimde bakabilirsiniz illa hikayeli oyun derseniz onların garantisi oluyor stabil ve serin çalışıyor.

Sıfır ithalatçı garantili (1 sene) 6400tl
İkinci el garantili cihaz ortalaması 5000/5500tl arasında bence Fatura ve Garanti olduğu sürece cihaz denenip alınır.

İkinci el Series S fiyatları çok uygun. Benim de satmak istediğim bir cihazım var ilgilenirseniz. Tek denetleyici veriyorum. İsterseniz ikincisi de var ancak hurda vaziyette. Konsolun hiçbir kusuru yok ancak denetleyicinin eşleme butonu çalışmıyor, konsol değiştirmek istediğiniz zaman 5 dakika USB kablosuna bağlı tutunca eşleniyor. Farklı cihaza bağlayacağınızı da sanmıyorum. İlgilenirseniz irtibata geçelim.

Yanlışınız yok hocam ama Xbox Series S alırsam sizce pişman olur muyum? Hikayeli oyunlar hoşuma gidiyor.

Almadan önce Game Pass bak eğer çok hoşuna giden oyunlar bulursan al fakat PS Plus da Spider-Man miles morales gibi oyunlar var. Series S benim için fiyat performans FPS oyuncusu konsolu eğer hikayeli oyunlar çok hoşunuza gidiyorsa PS4 Pro alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…