Series S vs PS4 Pro

Series S + 1TB HDD + Game Pass(400+ oyun) çok iyi olur ve güncel bir sistem

Anladim hocam sadece HDD yakismaz SS e bence Seagate sad alinmali o da cok pahali Series S daha iyi bir konsoldur ama hikayeli oyun severse PS
Nasıl kullanıldığına bağlı olarak yetebilir bir süre. Şu anki depolaması FIFA, NBA, Forza gibi sürekli oynanacak oyunlar + 1 ya da 2 orta-büyük sayılabilecek oyunu alabiliyor. Single player oyunları oynayıp silerek ya da HDD'ye taşıyarak kullanılabilir. En azından ben 2TB HDD'nin tamamını depolama yapıp söylediğim şekilde kullanıyordum. İhtiyaç oldukça kısa sayılabilecek 15-20 dk sürelerde büyük oyunları taşımak mümkün. 100 GB'dan fazla oyunlar çok yayılırsa sıkıntı çıkacaktır ama o zaman da expansion depolama çözümlerinin artacağını düşünüyorum. Yine de imkan varsa Series X alınmalı ama fiyat farkı uçuk gelirse Series S de bir şekilde idare edilebilir.

@SaBenMert @kravuzen @BurakKcbey arkadaşlar 1 ay önce Series S aldım. Witcher 3 ve GTA 5 de çok stabil. Forza Horizon grafikleri çok güzel. PS4 alabilirdim ancak 6 7 sene önce çıkan cihaza destek 1 sene falan sürer diyen olunca Series S'e geçtim ancak şu an çok memnunum herkese öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…