Series S vs PS4 Pro

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
PS5 ve PC var. Öncelikle gereksiz gelebilir fakat fazladan depolama gibi düşünüp alacağım o yüzden çok gereksiz tarzı şeyler yazmayın. Ben Series S'ten yanayım ama 512 GB. PS4 Pro 1 TB. PS4 Pro PS5 varken aşırı gereksizmiş gibi geliyor ama bilmiyorum. Siz olsanız ne alırdınız?

PS5 ve PC var. Öncelikle gereksiz gelebilir fakat fazladan depolama gibi düşünüp alacağım o yüzden çok gereksiz tarzı şeyler yazmayın. Ben Series S'ten yanayım ama 512 GB. PS4 Pro 1 TB. PS4 Pro PS5 varken aşırı gereksizmiş gibi geliyor ama bilmiyorum. Siz olsanız ne alırdınız?

PS5 için ek SSD al ek depolama istiyorsan.

İki platformuda tadın Series S.

Teşekkürler. Fakat chatgptyede sordum o kesinlikle PS4 Pro diyor. Series sten daha güçlüymüş falan kafamı karıştırdı bayağı. HDD olmasına çok takılma diyor.

4 Pro'nun desteği bitti ama Series S ve X eş zamanlı çalışıyor X e gelen oyun s e de gelmek zorunda. GPT'de altta hata yapar yazıyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı