Series S vs PS4

Linç yiyeceğim ama PS4 Slim alın diyorum. Bakın Fat kasa veya Pro değil, Slim.
Neden Series S önermiyorsunuz diye soracaksanız, arkadaş zaten çok iyi bir bilgisayara sahip, özel oyunların hepsini oynasın. Uncharted'dan tut Bloodborne'a kadar bir sürü güzel ve özel oyunu var o cihazın. Ps4 slim ince ve hafif bir cihaz. Rahatlıkla taşınabilir.

Slim sahibiydim Pro modele geçiş yaptım, Slim'in Fat kasadan boyut harici ısı, fan sesi vs konusunda bile büyük bir farkı yok. Fat alsın Slim'e vereceği para ile HDD vs alsın veya 2.DS4 duruma göre.

Slim sahibiydim Pro modele geçiş yaptım, Slim'in Fat kasadan boyut harici ısı, fan sesi vs konusunda bile büyük bir farkı yok. Fat alsın Slim'e vereceği para ile HDD vs alsın veya 2.DS4 duruma göre.
Slim'in hangi CUH kodlu modelini kullandığınızı bilmediğim için bir şey diyemem 2200 seri cihazlar dediğiniz konuda FAT kasaya gözle görülür bir fark yarattı benim deneyimimde. Pro'nun CUH 7000 ve 7100'ü rezaletti, 7200 serisi iyi diyorlar ben denediğimde onlar da fena değildi ama uzun vadede nasıl olurlar bilmiyorum ses ve ısınma konusunda.

7200 serisi Pro aldım, arada cığır fark vardı, yakın zamanda 5'e geçeceğim. Konu sahibi için 4 yeterli olur, zaten iyi PC var, özel oyunları oynasın.

PS5'in artıları var evet ama XBOX'un geriye dönük özelliği Series X'i çok daha üst bir cihaz kılıyor. Özel oyun derdi yoksa Series X almak daha iyi 5 almaktan.
Sadece o da değil; Fps boost, emulatör kurabilme, oyunların PS Store'dan da ucuz olması (yeni çıkan oyunlar hariç). Benim için herşeyden önce Fps boost gelir mesela, geriye dönük uyumluluk olmasa bile Fps boost tek başına beni teşvik ederdi. Maalesef ki PS5'te yok fakat Series X/S'de var.

İnsanların fikirleri değişebilir şuan PS5 sahibiyim gayet memnunum.
Tabi ki, sadece siz böyle diyince aklıma eski kavgalar geldi

Özel oyun sevdiğim için PS5 alacağım, yoksa düşünmeden Series X alırdım.

Zaten PC oyuncusu biri muhtemelen konsolu kendisine özel birşeyler sunması için alır ve bunu PS4 verebilir hatta oyunları ülkemizde aşırı pahalı olmasa Nintendo Switch'de alınabilirdi.

Özel oyun sevdiğim için PS5 alacağım, yoksa düşünmeden Series X alırdım.
Benim de Bloodborne gibi, The Last Of Us Part 2 gibi sevdiğim bir kaç PS özel oyunu var fakat benim için Xbox'ın saydığım artıları daha ağır basıyor. PS5 alıp GTA 4 oynayamamak veya Dark Souls 3'ü 30 Fps oynamak beni pek tatmin etmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…