Series S vs Series X

Hocam illa ki fark vardır daha iyi konsolla arasında ama fiyat farkı da var, zaten pc olduğu için series s'e yönelecek gibiyim. Endişem AAA oyunların oynanmayacak kadar kötü olmasıydı ama sanırım o kadar değil.
Hocam ikinci el bakıyorsanız fiyatı bence PS tarafına yönelin fiyatları fena değil. Ama ne oynadığına bağlı iki Fifa atarım eşimle 1 2 oynarım diyorsanız Xbox alın ama konsolu iyi kötü aktif olarak kullanacaksanız bence PS tarafına yönelin Xbox ile PC arasında fark yok resmen. İllaha Xbox olacaksa da zorlayın Series X alın Series S hem güçsüz hem depolama yönünden zayıf hem de ömrünün sonlarına doğru gidiyor.

Hocam ikinci el bakıyorsanız fiyatı bence PS tarafına yönelin fiyatları fena değil. Ama ne oynadığına bağlı iki Fifa atarım eşimle 1 2 oynarım diyorsanız Xbox alın ama konsolu iyi kötü aktif olarak kullanacaksanız bence PS tarafına yönelin Xbox ile PC arasında fark yok resmen. İllaha Xbox olacaksa da zorlayın Series X alın Series S hem güçsüz hem depolama yönünden zayıf hem de ömrünün sonlarına doğru gidiyor.
Hocam ps tarafında oyun fiyatları malum, abonelik fiyatları da sürekli zamlanıyor. Sony Türkiyeyi umursamaya başlamadan hiç düşünmüyorum açıkçası ps. Özel oyunlardan da oynamak istediklerimi pcye geldikçe oynarım diye düşünüyorum.
Series s fiyatına göre güzel cihaz ama eskidi artık bir de 1080p konsolu. Yani 4k tv'ye takınca her halükarda oynanan oyundan bağımsız kötü görünecek. 4k destekleyen bir konsol çok daha mantıklı.
YouTube'dan 4k tv testleri izliyorum ama oynanmayacak gibi gelmedi, düşünüyorum hala ne yapsam diye

Hocam ps tarafında oyun fiyatları malum, abonelik fiyatları da sürekli zamlanıyor. Sony Türkiyeyi umursamaya başlamadan hiç düşünmüyorum açıkçası ps. Özel oyunlardan da oynamak istediklerimi pcye geldikçe oynarım diye düşünüyorum.

YouTube'dan 4k tv testleri izliyorum ama oynanmayacak gibi gelmedi, düşünüyorum hala ne yapsam diye
Plus'ın zammı bence de fazla ama oyunlara ulaşılabiliyor çok sık indirim yapıyorlar. Xbox da yakın zamanda birinci parti oyunlarına ve konsollarına zam yaptı. Gamepass'in de zamlanması olası. PS kontrolcüsü olayı çok değiştiriyor sık kullanan biri için özellikle. Oyunları alması satması da kolay 2k'ya alıp en kötü yarı fiyatına satıyorsunuz piyasası hızlı kolay satılıyor. Bence burada ne istediğinize bağlı çok sık oynamıyorsanız Xbox da işinizi görür.

Merhaba. Eşimle oynamak için düşünüyoruz. Co-op ve hikayeli oyunları oynayacağız 4K 55 inç TV'ye bağlayıp. Aslında ikimizde de RX6600 olan PC de var ama uzanarak büyük ekran karşısında beraber oynamak için konsol düşünüyoruz. 2. el Series X çift kol 18 bin, 2.el Series S çift kol 11 bin civarı buldum. Sizce hangisi mantıklı olur?

4K da Series X alınabilir hatta bana kalırsa biraz daha bütçe arttırıp PS5 Slim tercih edilebilir.

Hocam PS tarafında oyun fiyatları malum, abonelik fiyatları da sürekli zamlanıyor. Sony Türkiye'yi umursamaya başlamadan hiç düşünmüyorum açıkçası PS. Özel oyunlardan da oynamak istediklerimi PC'ye geldikçe oynarım diye düşünüyorum.

YouTube'dan 4K TV testleri izliyorum ama oynanmayacak gibi gelmedi, düşünüyorum hala ne yapsam diye.

Hocam hiç videolara bakmayın. En son baktığımda Series S de, videoda taş gibi oyunda iğrençti.

Hocam bende var series s evdeki 4k tv'ye takmıştım ben beğenmemiştim açıkçası. 1080p monitörle kullanıyorum o yüzden.
Dediğiniz gibi 35 40 inç sonrası görüntü çok pikselleşiyormuş. İzlediğim, araştırdığım kadarıyla tvde kullanmak için tatmin etmeyebilir sanırım, durumu zorlayayıp uygun bi x'e bakıyorum şu an

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı