Series S/X ve PC uyumlu Gamepad Önerisi

Tokrin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Xbox Series X/S ve PC uyumlu kontroller arayışındayım. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda? Ben bir şeyler buldum bu ürünle ilgili düşüncelerininiz nedir?

Bütçe: Max 350 TL

Merhaba Xbox Series X/S ve PC uyumlu kontroller arayışındayım. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda? Ben bir şeyler buldum bu ürünle ilgili düşüncelerininiz nedir?

Bulduğunuz hayli güzel gözüküyor.

Merhaba Xbox series x/s ve PC uyumlu kontroller arayışındayım. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda? Ben bir şeyler buldum bu ürünle ilgili düşüncelerininiz nedir?

Bütçe: Max 350 TL.

İkinci el Xbox kolu alın. Bu fiyata hassasiyeti onun kadar iyi olan bir gamepad bulamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehbere bakabilirsiniz.

Linkteki kolu kullanıyorum. Xbox One ve PC ile tam uyumlu. Fiyatına göre alınabilir.
Maalesef Xbox One ve Series ile uyumlu değil.

Son düzenleme:
Rehbere bakabilirsiniz.

Linkteki kolu kullanıyorum. Xbox One ve PC ile tam uyumlu. Fiyatına göre alınabilir.

Maalesef Xbox One ve Series ile uyumlu değil.

Hocam rehberinizi gördüm ama biraz karışık geldi. Yine attığım kolun 40 lira daha ucuzunu buldum. Yarın onu sipariş edeceğim. Series S/X ve PC için uyumluymuş. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı