D Delahoya Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Selam Series S aldım ve A Plague Tale kurdum oynamaya başladım gayet hoşuma gitti yalnız Türkçe alt yazı yok... Skyrim'de iniyor şu an onda da yok sanırım. Bunlara Türkçe alt yazı, yama kurma imkanımız var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
Selam Series S aldım ve A Plague Tale kurdum oynamaya başladım gayet hoşuma gitti yalnız Türkçe alt yazı yok... Skyrim'de iniyor şu an onda da yok sanırım. Bunlara Türkçe alt yazı, yama kurma imkanımız var mı?
SmokinesTheProtectq Decapat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Hayır hocam o yüzden SS i satıp PC aldım.
D Delahoya Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 SmokinesTheProtectq dedi: Hayır hocam o yüzden SS i satıp PC aldım. Genişletmek için tıkla... Bir süre önce laptop kullanıyordum satıp SS aldım ben konsoldan daha bir keyif aldım. Yama kurulamaması kötü olmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
SmokinesTheProtectq dedi: Hayır hocam o yüzden SS i satıp PC aldım. Genişletmek için tıkla... Bir süre önce laptop kullanıyordum satıp SS aldım ben konsoldan daha bir keyif aldım. Yama kurulamaması kötü olmuş.