Series S'te RDR 2 oynamak

ZyroNax

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Biraz önce bir arkadaşa bir konuda yardımcı olurken RDR 2'nin Series S'te hiç beğenilmediğini söyledim. Bunlar tamamen forumlarda eski konularda okuduğum şeylerdi. Acaba güncel olarak hala oynanmayacak derecede kötü müdür RDR2? Biraz önce bir arkadaşta fotoğrafları gördüm güzel gözüküyordu aslında. Sizce almaya değer mi? Yoksa en iyi şekilde oynayabilmek için beklemeli miyim?

Merhaba. Biraz önce bir arkadaşa bir konuda yardımcı olurken RDR 2'nin Series S'te hiç beğenilmediğini söyledim. Bunlar tamamen forumlarda eski konularda okuduğum şeylerdi. Acaba güncel olarak hala oynanmayacak derecede kötü müdür RDR2? Biraz önce bir arkadaşta fotoğrafları gördüm güzel gözüküyordu aslında. Sizce almaya değer mi? Yoksa en iyi şekilde oynayabilmek için beklemeli miyim?

En son hatırladığıma göre yeni nesil güncellemesi gelmemişti daha eğer geldiyse oynanır.

Series S o oyunu 1080p 60 FPS rahat açacak güçde 30 FPS oynamak istiyorsan şimdi de alabilirsin.
30 fps ile ilgili bi sorun yok benim için. Sadece grafikleri göze çarpacak kadar kötü mü gözüküyor onu merak ediyorum. Videolarına baktım ancak birinci ağızdan oynayan birisinden fikir almam çok daha rahatlatacaktır beni

30 FPS ile ilgili bir sorun yok benim için. Sadece grafikleri göze çarpacak kadar kötü mü gözüküyor onu merak ediyorum. Videolarına baktım ancak birinci ağızdan oynayan birisinden fikir almam çok daha rahatlatacaktır beni.

Oyun kötü gözükmüyor genel olarak sadece One S kodyolundan çalıştığı için biraz daha görüntü ve performans düşüşü oluyor nasıl göründüğü ise çok kötü gözükmüyor ama kendini efsane bir görüntüye hazırlama ortalama bir görüntüye sahip şu videoda gösteriyor zaten:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı