Series S'ten PS4 geçilir mi?

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Series S sahibiyim. Performans olarak bir sıkıntım yok fakat hem ingilizcem iyi değil hem de özel oyunları oynamak istiyorum. Çok FIFA oynuyorum. PS4 desteği bittiği zaman yine de spor oyunları gelmeye devam eder diyorlar. Series S+çift kol cihazımı şu an 11.000 gibi fiyata satabilirsem 8500 TL'ye ikinci el PS4 alıp kalan parayla PS Deluxe alıp 1 sene kullansam mantıklı olur mu? Ghost of tsuhima ve Uncharted gibi serileri çok oynamak istiyorum.

Söylemeyi unuttum, arkadaşlarımın hepsi PS4 beraber FİFA falan da oynayacağız.

Son düzenleme:

PS 4 büyük ihtimalle bu sene sonunda desteği biter. Evet desteği bitsede FIFA oyunları 2027'ye kadar gelecek. Özel oyunları oynamak istiyorsanız kesinlikle alın. Mantıklı olur.

Özel oyunlar için başka seçenek yok zaten mecbur PS. 5 alabilseniz çok iyi olurdu.

PS4'ü Series S'e çok nadir şartlarda öneririm birisine ve bütün hepsini karşılıyorsunuz, PS4 daha mantıklı sizin için.

Özel oyun oynamak istiyorsanız evet, yapılır. Ancak Series S'e geri dönmenizi tavsiye ederim çünkü PS 4'ün pek bir ömrü kalmadı. Ayrıca Series S'e GTA 6 falan da çıkacak.

Özel oyun oynamak istiyorsanız evet, yapılır. Ancak Series S'e geri dönmenizi tavsiye ederim çünkü PS 4'ün pek bir ömrü kalmadı. Ayrıca Series S'e GTA 6 falan da çıkacak.
GTA oyunlarını sevmiyorum.
PS4'ü Series S'e çok nadir şartlarda öneririm birisine ve bütün hepsini karşılıyorsunuz, PS4 daha mantıklı sizin için.
Teşekkür ederim hocam.
PS 4 büyük ihtimalle bu sene sonunda desteği biter. Evet desteği bitsede FIFA oyunları 2027'ye kadar gelecek. Özel oyunları oynamak istiyorsanız kesinlikle alın. Mantıklı olur.
2027'ye kadar yeni konsol alırım. O zaman satacağım. Teşekkür ederim.

Asla böyle bir şey yapmayın. PS4'ün fan sesi ve yavaş HDD'si bile buna değmez. Özel oyunlar için cihaz kiralayın veya arkadaşlarınızdan ödünç alın. Ayrıca FC 24'ün XBOX One sürümünü indirirseniz PS4 ile Cross-Play oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…