Series X için 2K 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
4000

Elwon

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar kısa keseyim bütçe 4K. 2K 144Hz bir monitör arıyorum. Samsung Oddsey G5 27 veya 32 inc alacaktım fakat Ghosting diye bir olay varmış, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımdaki model buydu ama ghosting sorunu çok fazla diyorlar bilginiz var mıdır yanıtınız için teşekkür ederim.

Hocam monitöre sahibim. Ghosting sorunu nedir çok bilgim yok. İstediğiniz bir test olursa yaparım. Ama ghosting çok önemli bir sorun değilse bence kaçırmayın. 1000r kavis ve 32 inç gerçekten çok keyifli.

Hocam monitöre sahibim. Ghosting sorunu nedir çok bilgim yok. İstediğiniz bir test olursa yaparım. Ama ghosting çok önemli bir sorun değilse bence kaçırmayın. 1000r kavis ve 32 inç gerçekten çok keyifli.

Ghostingi nasıl anlatsam bilemedim netten bakaranaız daha iyi anlarsınız ama aktifti kullanıyorsanız yardım için teşekkürler iyi kötü yorumlar kafamı karıştırmıştı tercihim bu yönde olur. Bir de siz USB üstünden güncelleme yaptınız mı kullanılacak en iyi ayarlar nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ghostingi nasıl anlatsam bilemedim netten bakaranaız daha iyi anlarsınız ama aktifti kullanıyorsanız yardım için teşekkürler iyi kötü yorumlar kafamı karıştırmıştı tercihim bu yönde olur. Bir de siz USB üstünden güncelleme yaptınız mı kullanılacak en iyi ayarlar nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Önceki monitörümde Samsung'tu. Onda güncelleme yapmıştım ama bunda henüz yapmadım. Karanlık ortamda film izlemek ve oyun oynamak çok keyifli. Önceki monitörün daha üst model olmasına rağmen 32 inç olması çok güzel. Tabii ki LG Ultragear serileri kadar güzel değil ancak 2K 144Hz LG'ler çok pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı