Series X ısınıyor

caindall

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Series X kullanmaya başladım. Yaklaşık 2 saat Warzone oynadıktan sonra konsolun üst tarafının(delikli olan ızgara kısmı) çok ısındığını fark ettim. Isınan havanın ızgaraya doğru çıkıp sıcaklığı arttırması normal ancak yine de sorun var mı emin olamadım. Series X kullanan kişiler deneyimlerini aktarabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün Series X kullanmaya başladım. Yaklaşık 2 saat Warzone oynadıktan sonra konsolun üst tarafının(delikli olan ızgara kısmı) çok ısındığını fark ettim. Isınan havanın ızgaraya doğru çıkıp sıcaklığı arttırması normal ancak yine de sorun var mı emin olamadım. Series X kullanan kişiler deneyimlerini aktarabilir mi?

Kanka merak etme bu olay saate ve oyuna göre gayet normal bir durum. Sana şu saatleri öneriyim kanka 1 saat 15 dakika oyna ya da 1 saat 30 dakika oyna bu durumu daha az yaşarsın rekabetçi ya da iyi grafikli oyunlarda 1 saat 15 dakika normal. Fortnite, Valorant, Minecraft gibi buna benzer oyunlarda 1 saat 30 dakika öneririm. He bu arada rekabetçi oyunlarda Call of Duty adwanched warfare gibi ya da Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarda 1 saat 15 dakıka maksimum öneririm. Dediğim saatlerde uy konsolu çok yorma yeter😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı