Series X vs PS5

Efendim hocam? Şu an kafam cozuttu ama sizi dinlemek isterim.

Hocam PS5 yerine Series X karar verdim oyun fiyatlarindan dolayı ve Game Pass nedeniyle bir DualSense avantajı için PS5 alınır mı? Oyunlar çok ucmus PS5 de.

Hocam PS5 yerine Series X karar verdim oyun fiyatlarindan dolayı ve Game Pass nedeniyle bir DualSense avantajı için PS5 alınır mı? Oyunlar çok ucmus PS5 de.
Hocam yapmayın etmeyin Plus alıp rahatınıza bakın. Ayrıca steam'e geçme şansınız var mı hocam belki anlatacağım konuda sizden yardım alabilirim. Ayrıca hocam PC'de de var aynı şey. @Adonis31

Hocam yapmayın etmeyin Plus alıp rahatınıza bakın. Ayrıca Steam'e geçme şansınız var mı hocam belki anlatacağım konuda sizden yardım alabilirim.

Yok hocam konsollar bu nesil tek cihazim olacak yeni oyun alamam PS5'te ozel oyunlari zaten Steam ve PS4 de oynamistim Plus'ta daha az kaliteli oyun yok mu Game Pass kıyasla.

Yok hocam konsollar bu nesil tek cihazim olacak yeni oyun alamam PS5'te ozel oyunlari zaten Steam ve PS4 de oynamistim Plus'ta daha az kaliteli oyun yok mu Game Pass kıyasla.
Hocam siz bilirsiniz cidden, kimseyi zorlayamam bu konuda zaten PS4'ünüz varsa ayrı gerek yok. Zaten Plus'ta dolu PS4 oyunu var.

Hocam yapmayın etmeyin Plus alıp rahatınıza bakın. Ayrıca Steam'e geçme şansınız var mı hocam belki anlatacağım konuda sizden yardım alabilirim. Ayrıca hocam PC'de de var aynı şey. @Adonis31

Yani DualSense için değer mi cunku kimi gorsem PS5 aldım oyun alamadım Series X alacağım diyor ve evet 3 bin lira gibi fiyatlar duzenli harcayabilecegim paralar değil.

Yani DualSense için değer mi cunku kimi gorsem PS5 aldım oyun alamadım Series X alacağım diyor ve evet 3 bin lira gibi fiyatlar duzenli harcayabilecegim paralar değil.
Hocam dualsense'i usb dönüştürücü ile PC'de de oynarsınız aslında ve evet cidden PS oyunları uçuk fiyata çıktı.

Hocam siz bilirsiniz cidden, kimseyi zorlayamam bu konuda zaten PS4'ünüz varsa ayrı gerek yok. Zaten Plus'ta dolu PS4 oyunu var.

PS4 vardi sattim hocam yani orada özel oyunları bitirdim olmayanları forbidden West Rift apart filan PC'de oynamistim yani DualSense çok merak etmiştim ama degmeyebilir uzun vadede GTA6 içinde Series X daha iyi çalışabilir deniyor az farkla olsa bile cunku kâgit ustunde az da olsa fark var guc olarak

O zaman gerek yok hocam bir kontrolcü için o kadar para vermeye yerde bulmuyorsunuz.

O zaman gerek yok hocam bir kontrolcü için o kadar para vermeye yerde bulmuyorsunuz.

Hocam bir de Elden Ring filan Xbox'ta var şimdi direkt DLC alip keyfime bakabilirim ayni oyuna bir daha 3 bin lira ve 70 saat vermek koyardi PS için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…