A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #41 uygr12 dedi: Ayrıca yeni çıkan oyunların fiyatı aynı oluyor son zamanlarda PS'nin birkaç hafta içinde yapacağı gamescok da Forza Horizon getircegi söylentisi var. Bulduysaniz 1800'e test edebilirseniz alın mükemmel bir oyundu cidden. Genişletmek için tıkla... Hocam adaptive triggers haptic feedback filan abartildigi kadar iyi mi sizce
uygr12 dedi: Ayrıca yeni çıkan oyunların fiyatı aynı oluyor son zamanlarda PS'nin birkaç hafta içinde yapacağı gamescok da Forza Horizon getircegi söylentisi var. Bulduysaniz 1800'e test edebilirseniz alın mükemmel bir oyundu cidden. Genişletmek için tıkla... Hocam adaptive triggers haptic feedback filan abartildigi kadar iyi mi sizce
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #42 Adonis31 dedi: Ucuzda oynayacağım oyun pek yok iyi oldu şimdi PS'de akarım. 1.800 lira sıfır ragnarok ikinci el fiyatiyla ayni ondan CD'li alabilirim. Genişletmek için tıkla... Birde plus dışında indirimlerde çok iyi oyun bulunuyor PS de 1000 TL civarlarina Adonis31 dedi: Hocam adaptive triggers haptic feedback filan abartildigi kadar iyi mi sizce Genişletmek için tıkla... Cidden abartildigi kadar iyi hele adaptive trigger harika oluyor oyunda
Adonis31 dedi: Ucuzda oynayacağım oyun pek yok iyi oldu şimdi PS'de akarım. 1.800 lira sıfır ragnarok ikinci el fiyatiyla ayni ondan CD'li alabilirim. Genişletmek için tıkla... Birde plus dışında indirimlerde çok iyi oyun bulunuyor PS de 1000 TL civarlarina Adonis31 dedi: Hocam adaptive triggers haptic feedback filan abartildigi kadar iyi mi sizce Genişletmek için tıkla... Cidden abartildigi kadar iyi hele adaptive trigger harika oluyor oyunda
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #43 uygr12 dedi: Bir de Plus dışında indirimlerde çok iyi oyun bulunuyor PS de 1000 TL civarlarina. Genişletmek için tıkla... Japon hesabiyla Spider-Man 2 300 liraya alinabiliyormus oda ilgimi çekti açıkçası.
uygr12 dedi: Bir de Plus dışında indirimlerde çok iyi oyun bulunuyor PS de 1000 TL civarlarina. Genişletmek için tıkla... Japon hesabiyla Spider-Man 2 300 liraya alinabiliyormus oda ilgimi çekti açıkçası.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #44 Adonis31 dedi: Japon hesabiyla Spider-Man 2 300 liraya alinabiliyormus oda ilgimi çekti açıkçası. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spiderman 2 uygr12 dedi: Birde plus dışında indirimlerde çok iyi oyun bulunuyor PS de 1000 TL civarlarina Cidden abartildigi kadar iyi hele adaptive trigger harika oluyor oyunda Genişletmek için tıkla... Alabilirim dediğiniz cod black ops cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var uygr12 dedi: Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spiderman 2 Alabilirim dediğiniz cod black ops cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman size
Adonis31 dedi: Japon hesabiyla Spider-Man 2 300 liraya alinabiliyormus oda ilgimi çekti açıkçası. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spiderman 2 uygr12 dedi: Birde plus dışında indirimlerde çok iyi oyun bulunuyor PS de 1000 TL civarlarina Cidden abartildigi kadar iyi hele adaptive trigger harika oluyor oyunda Genişletmek için tıkla... Alabilirim dediğiniz cod black ops cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var uygr12 dedi: Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spiderman 2 Alabilirim dediğiniz cod black ops cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman size
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #45 uygr12 dedi: Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spider-Man 2 Alabilirim dediğiniz CoD Black Ops Cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var. Genişletmek için tıkla... Hocam burada bir konuda Spider-Man 2 300 liraya satılıyor muş size de atmami ister misiniz linki belki işinize yarar. uygr12 dedi: Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spider-Man 2 Alabilirim dediğiniz CoD Black Ops Cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var. Hayırlı olsun o zaman size. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
uygr12 dedi: Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spider-Man 2 Alabilirim dediğiniz CoD Black Ops Cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var. Genişletmek için tıkla... Hocam burada bir konuda Spider-Man 2 300 liraya satılıyor muş size de atmami ister misiniz linki belki işinize yarar. uygr12 dedi: Deneme sürümünü oynadım almadım ama güzel bir oyun Spider-Man 2 Alabilirim dediğiniz CoD Black Ops Cold War dada adaptive trigger ve haptic feetbacks var. Hayırlı olsun o zaman size. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #46 Adonis31 dedi: Hocam burada bir konuda Spider-Man 2 300 liraya satılıyor muş size de atmami ister misiniz linki belki işinize yarar. Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Yani yapamayabilirim ya japon hesabı
Adonis31 dedi: Hocam burada bir konuda Spider-Man 2 300 liraya satılıyor muş size de atmami ister misiniz linki belki işinize yarar. Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Yani yapamayabilirim ya japon hesabı
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 18 Ağustos 2024 #47 Adonis31 dedi: Vallahi bende bıktım kusura bakmayın neyse eninde sonunda oldu Genişletmek için tıkla... Allah'ıma şükür hocam, Xbox ile PS artık oksimoron kavramlar olmaya başlamıştı bile.
Adonis31 dedi: Vallahi bende bıktım kusura bakmayın neyse eninde sonunda oldu Genişletmek için tıkla... Allah'ıma şükür hocam, Xbox ile PS artık oksimoron kavramlar olmaya başlamıştı bile.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #48 EneSolaire dedi: Allah'ıma şükür hocam, Xbox ile PS artık oksimoron kavramlar olmaya başlamıştı bile. Genişletmek için tıkla... Oksimoron derken
EneSolaire dedi: Allah'ıma şükür hocam, Xbox ile PS artık oksimoron kavramlar olmaya başlamıştı bile. Genişletmek için tıkla... Oksimoron derken
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #49 @EneSolaire bunu denedin mi hocam PS5 Spiderman 2 196 TL!
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 18 Ağustos 2024 #50 uygr12 dedi: Oksimoron derken Genişletmek için tıkla... Zıt kavram hocam, artık çakışmaya başladılar, anladınız umarım. Adonis31 dedi: @EneSolaire bunu denedin mi hocam PS5 Spiderman 2 196 TL! Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben Plus'ta mutlu mesut oynuyorum oyunlarımı. Son düzenleme: 18 Ağustos 2024
uygr12 dedi: Oksimoron derken Genişletmek için tıkla... Zıt kavram hocam, artık çakışmaya başladılar, anladınız umarım. Adonis31 dedi: @EneSolaire bunu denedin mi hocam PS5 Spiderman 2 196 TL! Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben Plus'ta mutlu mesut oynuyorum oyunlarımı.