Şerit LED önerisi

C0ntorium

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, iyi sosyaller. Bilgisayar masamın arka planını, odamı, koridoru ve mutfağımı loş bir şekilde aydınlatmak için şöyle bir LED almak istiyorum:

Ancak bu şerit LED'i en azından 3 farklı yerden kesmem gerekiyor.

Bu linkin hemen altında şöyle bir ürün daha var: Amazon.com.tr

Konuya fazla hakim değilim. Böyle bir işlem için almam gereken ekstra bir şey var mı? Satılan üründe kesildiği yerden tekrardan bağlantı sağlanabilecek malzemeye sahip mi?

Ekstra olarak sizin farklı önerileriniz varsa onlara da açığım. Şimdiden teşekkürler.

Hocam hortlatmak gibi oluyor çok özür dilerim bence ampul alın ya da küre tarzı bir ürün var yalan olmasın bilmiyorum çok özür dilerim ama o tarz öneririm led bir tık uğraştırır ve sökmek istediğinizde duvarda iz yapar badanayla falan uğraşırsın benim tavsiyem ampul yada küre tarzı masaya koymak gibi vesaire hortlattıysam çok özür dilerim.

Hocam hortlatmak gibi oluyor çok özür dilerim bence ampul alın ya da küre tarzı bir ürün var yalan olmasın bilmiyorum çok özür dilerim ama o tarz öneririm led bir tık uğraştırır ve sökmek istediğinizde duvarda iz yapar badanayla falan uğraşırsın benim tavsiyem ampul yada küre tarzı masaya koymak gibi vesaire hortlattıysam çok özür dilerim.
Küre ve ampulden ziyade antreme ve mutfağa da döşeyeceğim için şerit led, ihtiyacımı karşılıyor. Konu yeni olduğu için hortlatmadınız. Yorum için teşekkürler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı