Şerit LED önerisi

Erdem1254

Hectopat
Forumdaki konular eski olduğu için yeni konu açtım. AliExpress'de araştırdığımda uygun fiyata bulamadım.

Zamanında BİM'den 59TL'ye almıştım hâlâ da götürüyor.

Herhangi bir SMD5050 LED almanız yeterli. Ben zamanında Hepsiburada'dan almıştım hala da calışıyor.

Samsung'un ledleri bayagi kaliteli.
Herhangi bir SMD5050 LED almanız yeterli. Ben zamanında Hepsiburada'dan almıştım hala da calışıyor.
Bütçem kısıtlı maalesef 100 lira civarında var mı? RGB ya da renkli olması şart değil, düz beyaz da olur.

Bütçem kısıtlı maalesef 100 lira civarında var mı? RGB'ya da renkli olması şart değil, düz beyaz da olur.

Hocam isterseniz bütcenizi biraz daha arttirip linki biraktigim urunu alabilirsiniz dediğim gibi yeni hesap açtığınız zaman 155 TL gibi fiyata geliyor 2 hafta içerisinde elinize ulaşır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240724-183134_AliExpress.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 51
Hocam isterseniz bütcenizi biraz daha arttirip linki biraktigim urunu alabilirsiniz dediğim gibi yeni hesap açtığınız zaman 155 TL gibi fiyata geliyor 2 hafta içerisinde elinize ulaşır.

Çok teşekkür ederim, arkadaştan 35 liraya şunu alacağım. Olmazsa sizinkini alayım.
Sizce bu nasıl? Arkadaşımdaki USB versiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…