Şerit LED trafosu önerisi

revan007

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim asma tavanımın uzunluğu 3 cm. 15 metre şerit LED döşeyeceğim delakin bir sorun var piyasadaki trafolar hepsi çok kalın o yüzden tavanın arasına giremez benim de tavan arası 3 cm. Önereceğiniz bir trafo veya alternatif çözüm yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
LED'i parçalara bölün birkaç trafo kullanın.

Kardeşim yanlış anladın herhalde. Tavanda trafonun koyulacağı yerin uzuluğu 3 cm. Piyasadaki trafolarda 4-5 cm olunca oraya sığmaz.

Slim model alabilirsiniz.

Kaç çipli LED kullanacaksınız? Satıcı ile görüşüp metrede kaç amper çekiyor ise ona göre trafo almanız gerekiyor.
Ayrıca 15 metre için her 5 metrede bir trafo baglantisi yapmanız gerekiyor, çünkü 5 metreden sonra akım ve voltaj iletiminde sıkıntı olabilir. En kotu iki uçtan da beslersiniz.

3çipli RGB şerit LED kullanacağım. Yok zaten 15 metrenin sonunda LED'in 4 ucunua RGB modüle takacağım o yüzden ışık kaybı olmayacak. Tek sorun tavan arası 3 cm ve oraya girecek 25 amper trafo arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…