mark05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Selam, daha bugün RGB 5 metre şerit LED aldım kumandası vs. her şey çalışıyordu ancak birden mavi LED'ler söndü hiçbir şekilde mavi LED'ler yanmıyor. Tüm bağlantıları kontrol ettim asla yanmıyor.
Selam, daha bugün RGB 5 metre şerit LED aldım kumandası vs. her şey çalışıyordu ancak birden mavi LED'ler söndü hiçbir şekilde mavi LED'ler yanmıyor. Tüm bağlantıları kontrol ettim asla yanmıyor.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.322 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Muhtemelen mavi ledi yakan lehim yerinden cıktı. Tekrar lehimleyebilirsen duzelir.
mark05 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 balkann dedi: Muhtemelen mavi LED'i yakan lehim yerinden cıktı. Tekrar lehimleyebilirsen duzelir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi kontrol ettim birden dizi izlerken oldu birden mavi LED'ler söndü.
balkann dedi: Muhtemelen mavi LED'i yakan lehim yerinden cıktı. Tekrar lehimleyebilirsen duzelir. Genişletmek için tıkla... Her şeyi kontrol ettim birden dizi izlerken oldu birden mavi LED'ler söndü.