Sert, kabarık ve kıvırcık saça ne yapılmalı?

Akıllı Kuş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar saçım sert, şekil almıyor, kabarıyor ve kıvırcık. Açık konuşayım az bir şey uzasa bile hemen koyun yünü gibi bir hal alıyor. Eskiden (12-13 yaşına kadar) saçım dümdüz ipek gibiydi ama artık bir şey mi yaptım bilmiyorum şimdi gram şekil almıyor sürekli 3'ede vurmak istemiyorum bana uymuyor yapmalıyım?

Arkadaşlar saçım sert, şekil almıyor, kabarıyor ve kıvırcık. Açık konuşayım az bir şey uzasa bile hemen koyun yünü gibi bir hal alıyor. Eskiden (12-13 yaşına kadar) saçım dümdüz ipek gibiydi ama artık bir şey mi yaptım bilmiyorum şimdi gram şekil almıyor sürekli 3'ede vurmak istemiyorum bana uymuyor yapmalıyım?

Aynı benim saçlar :D. Şu an sırtıma kadar uzanmış durumda. Duşta saç bakım kremi duştan sonra ise bakım yağı kullan. Duşta kullandığın kabarmasını önlüyor ve sertliğini geçiriyor. Çıkınca sürdüğün ise saçlarını taramanı kolaylaştırıyor yumuşatıyor ve parlak görünüyor.
Bunlar dışında da bir şey kullanmıyorum hiçbir sıkıntım yok.

Aynı benim saçlar :D. Şu an sırtıma kadar uzanmış durumda. Duşta saç bakım kremi duştan sonra ise bakım yağı kullan. Duşta kullandığın kabarmasını önlüyor ve sertliğini geçiriyor. Çıkınca sürdüğün ise saçlarını taramanı kolaylaştırıyor yumuşatıyor ve parlak görünüyor.
Bunlar dışında da bir şey kullanmıyorum hiçbir sıkıntım yok.

Önerdiğiniz ürünler var mı hocam?

Elektrikleniyordur ve kuru olduğu için yapısı bozuluyordur. Duştan sonra saç köpüğü kullanın ayrıca da şu tarz bukle belirginleştirici kullan.

Ben bu konuları fazla bilmiyorum hocam o yüzden sorayım saç köpüğü ne işe yarıyor? Önerdiğiniz marka var mıdır?

Bu arada elektriklenme işi bende fazla var hocam. Nereye dokunsam elektrik çarpıyor saçıma en ufak bir şey deyse sanki trafoymuş gibi çıt çıt sesler geliyor bu neden olur bir bilginiz var mı?
(Benim elektriklenme işi sadece saçta değil bütün vücutta var sanırım.)

Ben bu konuları fazla bilmiyorum hocam o yüzden sorayım saç köpüğü ne işe yarıyor? Önerdiğiniz marka var mıdır?

Bu arada elektriklenme işi bende fazla var hocam. Nereye dokunsam elektrik çarpıyor saçıma en ufak bir şey deyse sanki trafoymuş gibi çıt çıt sesler geliyor bu neden olur bir bilginiz var mı?
(Benim elektriklenme işi sadece saçta değil bütün vücutta var sanırım.)
Saçın ıslak iken kurutmadan önce köpük kullanırsan daha şekilli olur.

Elektriklenme saçın yapısıyla alakalı kıvırcık saç tiftik gibi olur plastik tarak bile etkiler. Benim dalgalı ama kıvırcığa çok yakın dalgalı benzer saçım var oradan biliyorum.

Saçını ahşap taraklarla tara, saç serumu ile bukle belirginleştirici kullan

Saçın ıslak iken kurutmadan önce köpük kullanırsan daha şekilli olur.

Elektriklenme saçın yapısıyla alakalı kıvırcık saç tiftik gibi olur plastik tarak bile etkiler. Benim dalgalı ama kıvırcığa çok yakın dalgalı benzer saçım var oradan biliyorum.

Saçını ahşap taraklarla tara, saç serumu ile bukle belirginleştirici kullan.

Hocam son bir sorum var, bu saçı kalıcı olarak düzleştirmenin bir yolu var mı? Çocukluğumdaki saçımı özledim. 8.sınıfa kadar düzdü çok iyi hatırlıyorum head&shoulders kullanıyorduk sonra şampuan değiştirmiştik BİM'deki Eyüp sabri tunceri kullanmaya başlamamızla saçım böyle katı değişik bir hal almıştı. (yavaş yavaş oldu tabii.) Alakası olabilir mi?

Düzleştirme gerek yok o saçın özelliği kıvırcık olmasından düzleştirirsen daha iyi olmaz. Kıvırcık saçın bakımı uğraştırır ama baktığın zaman düz saçtan daha fazla dikkat çeker

Düzleştirme gerek yok o saçın özelliği kıvırcık olmasından düzleştirirsen daha iyi olmaz. Kıvırcık saçın bakımı uğraştırır ama baktığın zaman düz saçtan daha fazla dikkat çeker.

Çok zor be abi :) neyse ürünleri deneyeceğim belki saçımı uzatınca iyi durur.
Ha aklıma gelmişken sorayım fön makinesi elektriklenme falan yapıyor mu? Bir zararı var mı?

Çok zor be abi :) neyse ürünleri deneyeceğim belki saçımı uzatınca iyi durur.
Ha aklıma gelmişken sorayım fön makinesi elektriklenme falan yapıyor mu? Bir zararı var mı?
Yapmaz olur mu alasını yapar hem de. Fön makinasını kullanırken de ısıya dayanıklı spreyler var onu ve muhakkak köpüğü kullan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı