F ffawersake Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 53 1 Mart 2025 #1 Merhaba, iPhone 14 için kılıf aldım fakat kılıf biraz sert ve kılıfta biraz yamukluk vardı. Şu an kılıfla kullanıyorum bu telefona herhangi bir zarar verir mi veya kılıf telefonu yamultabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Merhaba, iPhone 14 için kılıf aldım fakat kılıf biraz sert ve kılıfta biraz yamukluk vardı. Şu an kılıfla kullanıyorum bu telefona herhangi bir zarar verir mi veya kılıf telefonu yamultabilir mi?
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.414 Çözümler 73 1 Mart 2025 #2 Hayır tabii ki, elinizle bile zor bükersiniz.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mart 2025 #3 Tam tersi muhtemelen telefon kılıfın yamukluğunu düzeltir. Endişelenmenize gerek yok.
F ffawersake Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 53 1 Mart 2025 #4 Geronix dedi: Tam tersi muhtemelen telefon kılıfın yamukluğunu düzeltir. Endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Akira.exe dedi: Hayır tabii ki, elinizle bile zor bükersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Geronix dedi: Tam tersi muhtemelen telefon kılıfın yamukluğunu düzeltir. Endişelenmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Akira.exe dedi: Hayır tabii ki, elinizle bile zor bükersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam