Sert şut nasıl çekilir?

ugamanyak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sert şu çekemiyorum, şu ana kadar benim çoğu şutumu kavisli vurduğumdan normal şekilde vuramıyorum. Hatta sırf bu yüzden turnuvadan elendik sert şut çekemedim kaleci tuttu. Aslında yaklaşık 6 7 aydır düzenli olmasa da spor salonuna gidiyorum bu yüzden bacaklarımın zayıf olduğunu düşünmüyorum tekniğimin yanlış olduğunu düşünüyorum.Fakat maçlarda maçın o havasındayken vurabiliyorum ama kendim duran top vurduğumda olmuyor. Yani bacaklarımın güçlü olmasına rağmen topa vuramıyorum düz şekilde gitmiyor bana yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Mahalle abilerine özen, bir an kendini mahallede olduğuna inandır gerçekten öyle hisset. Topa aban o zaman sert şut çekersin. Mesele beyinde bitiyor. Bunu yaparken teknikten filan ödün verme rezil olursun.

Mahalle abilerine özen, bir an kendini mahallede olduğuna inandır gerçekten öyle hisset. Topa aban o zaman sert şut çekersin. Mesele beyinde bitiyor. Bunu yaparken teknikten filan ödün verme rezil olursun.

Zaten topa abanıyorum benim kastettiğim sorun ayağımın neresini kullanmam gerektiği.

Zaten topa abanıyorum benim kastettiğim sorun ayağımın neresini kullanmam gerektiği.

Sert vurmak için ayak içi olmaz zaten, burun isabetsiz olur, ayak dışı kullanabilmeniz için bayağı çalışmanız lazım, en iyisi bence tam ayağın üstü, oradaki kemikle topun orta noktasına sert şekilde vurun hızlı gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…