Aynı durum bende de var sebamed kepek karşıtı anti-dandruff şampuan 200 ML kepek şampuanı kullandım düzenli kullandığın zaman bitiriyor kulllandıktan sonra daha çok kepek dökülüyor gibi gelebilir ama saç derisini temizliyor komple ama kalıcı değil sanırım şampuan bitti bende tekrar kepek oluşmaya başladı kalıcı bir çözümü var mı bilmiyorum varsa da bu tip şampuanları satan kozmetik şirketleri üretmek ve satmak istemez
Olması durum bende de var sebamed kepek karşıtı anti-dandruff şampuan 200 ML kepek şampuanı kullandım düzenli kullandığın zaman bitiriyor kulllandıktan sonra daha çok kepek dökülüyor gibi gelebilir ama saç derisini temizliyor komple ama kalıcı değil sanırım şampuan bitti bende tekrar kepek oluşmaya başladı kalıcı bir çözümü var mı bilmiyorum varsa da bu tip şampuanları satan kozmetik şirketleri üretmek ve satmak istemez
Revox Biotin Collagen At Kuyruğu Bitki Özlü Dökülme Karşıtı, Hızlı Uzama Etkili Dolgunlaştırıcı Şampuan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Vichy dercos anti dandruff tavsiye ederim, market işi veya dandik kozmetik mağazalarının ürettiği ürünlere nazaran oldukça iyi, kendim kullandim memnunum, tekrar almayı planlıyorum.
Vichy dercos anti dandruff tavsiye ederim, market işi veya dandik kozmetik mağazalarının ürettiği ürünlere nazaran oldukça iyi, kendim kullandim memnunum, tekrar almayı planlıyorum.
Kuru saçlar için kepek karşıtı şampuan Vichy Dercos Anti-Dandruff Shampoo Refill - Kepek Karşıtı Şampuan Kuru Saç 500ml ürünü en uygun fiyatlar ve sürpriz hediyelerle aynı gün kargoda