Mert Pektaş Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Merhaba. Ben bayağı hastalandım ve serum taktırmak istiyorum ama 16 yaşındayım. Sorun olur mu?
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.482 Çözümler 8 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 Olmaz. 18 yaş altı olduğun için çocuk acil servise alırlar.
Mert Pektaş Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Caranthir Ar Feiniel dedi: Olmaz. 18 yaş altı olduğun için çocuk acil servise alırlar. Genişletmek için tıkla... Devlet hastananelerinin acilinde serum bedava diye biliyorum doğru mu?
Caranthir Ar Feiniel dedi: Olmaz. 18 yaş altı olduğun için çocuk acil servise alırlar. Genişletmek için tıkla... Devlet hastananelerinin acilinde serum bedava diye biliyorum doğru mu?
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 19 Eylül 2023 #4 Serum bedava, seruma ihtiyacınız olduğunu ve hasta olduğunuzu ikna etmeniz lazım personelleri @Mert Pektaş
Serum bedava, seruma ihtiyacınız olduğunu ve hasta olduğunuzu ikna etmeniz lazım personelleri @Mert Pektaş
Mert Pektaş Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 emirmertbaserr dedi: Serum bedava, seruma ihtiyacınız olduğunu ve hasta olduğunuzu ikna etmeniz lazım personelleri @Mert Pektaş Genişletmek için tıkla... Hastayım desem takmazı? Ya da derdimi anlatırım istifra ettim bir de azıcık bayılıyormuşum gibi semelerim bence inanırlar.
emirmertbaserr dedi: Serum bedava, seruma ihtiyacınız olduğunu ve hasta olduğunuzu ikna etmeniz lazım personelleri @Mert Pektaş Genişletmek için tıkla... Hastayım desem takmazı? Ya da derdimi anlatırım istifra ettim bir de azıcık bayılıyormuşum gibi semelerim bence inanırlar.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 19 Eylül 2023 #6 Serum dediğimiz zaten tuzlu su değil mi ? Niye bu kadar çok istiyosun.
Mert Pektaş Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #7 264075 dedi: Serum dediğimiz zaten tuzlu su değil mi ? Niye bu kadar çok istiyosun. Genişletmek için tıkla... Hızlı bir şekilde iyileşmek için.
264075 dedi: Serum dediğimiz zaten tuzlu su değil mi ? Niye bu kadar çok istiyosun. Genişletmek için tıkla... Hızlı bir şekilde iyileşmek için.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 19 Eylül 2023 #8 Mert Pektaş dedi: Hızlı bir şekilde iyileşmek için. Genişletmek için tıkla... Doktora gittiğinde rica edersin uygun görürse verir.
Mert Pektaş dedi: Hızlı bir şekilde iyileşmek için. Genişletmek için tıkla... Doktora gittiğinde rica edersin uygun görürse verir.
X xBurakBey Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #9 Git cabuk iyiles gel.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 19 Eylül 2023 #10 Mert Pektaş dedi: Hastayım desem takmazı? Ya da derdimi anlatırım istifra ettim bir de azıcık bayılıyormuşum gibi semelerim bence inanırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bana öyle yapmışlardı, şiddetli kusma ve sürekli olarak kusma şikayeti ile 4 kere gittim Çinko verip yolluyorlardı sorunum oymuş gibi
Mert Pektaş dedi: Hastayım desem takmazı? Ya da derdimi anlatırım istifra ettim bir de azıcık bayılıyormuşum gibi semelerim bence inanırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bana öyle yapmışlardı, şiddetli kusma ve sürekli olarak kusma şikayeti ile 4 kere gittim Çinko verip yolluyorlardı sorunum oymuş gibi