Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Eylül 2016 #11 pro gamer254 dedi: Abi Allah rızası için yardım edin Genişletmek için tıkla... Yukarıyı okursan yardımın edildiğini zaten görürsün.
pro gamer254 dedi: Abi Allah rızası için yardım edin Genişletmek için tıkla... Yukarıyı okursan yardımın edildiğini zaten görürsün.
desparoux Kilopat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #12 yardım felan edilmemiş adam sorun hala devam ediyor diyor görmüyor musun
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Kasım 2016 #13 Desparo görmeyen sensin yardım edilmiş ve farklı kişiler cevap vermiş çözülmediğini yazan yok uyguladığını söyleyen de yok.
Desparo görmeyen sensin yardım edilmiş ve farklı kişiler cevap vermiş çözülmediğini yazan yok uyguladığını söyleyen de yok.
desparoux Kilopat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2016 #14 onların hepsini denedim hiçbiri çözüm değil ttnet e kadar aradım ama bunun bi çözüm yolu olmalı ayın ortasında çıkıyor ta ayın birine kadar bunu mu bekleyecez
onların hepsini denedim hiçbiri çözüm değil ttnet e kadar aradım ama bunun bi çözüm yolu olmalı ayın ortasında çıkıyor ta ayın birine kadar bunu mu bekleyecez
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 23 Kasım 2016 #15 desparoux dedi: Bir çözüm yolu olmalı, ayın ortasında çıkıyor ta ayın birine kadar bunu mu bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla... Evet onu bekleyeceksin. Yada bitirmeyeceksin kotanı yada tarifeni yükselteceksin.
desparoux dedi: Bir çözüm yolu olmalı, ayın ortasında çıkıyor ta ayın birine kadar bunu mu bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla... Evet onu bekleyeceksin. Yada bitirmeyeceksin kotanı yada tarifeni yükselteceksin.