Biraz mantık sorusu gibi oldu ama başlık tam olarak sürümcemi yansıttı. Sarı site üzerinde server kaydı yapılmış temiz ikinci el Samsung Galaxy S23 Ultra'lar 512 hafıza-12 GB RAM 30-32bin bandında bulunuyor. Aynı fiyata 256 hafıza 8 GB RAM S24FE sıfır olarak var.
Server kayıtlı cihazda sorun yaşama olasılığım var mı? Riski nedir? Sıfır Türkiye cihazı varken boş mu vereyim?
YouTube Premium ve Netflix izliyorum. PUBG Mobile oynuyorum. Büyük ekran ve büyük pil benim için önemli. Şebeke sorunu yaşamadan her yerde çeksin istiyorum. Samsung fanıyım desem... Note3'lerden beri Samsung kullandım. Arayüzüne alışığım. Sırasıyla Note3, Note4, M51 kullandım. Eşim halen Note 10 kullanıyor. Ama M51 arıza yaptıktan sonra gidip malak gibi ithalatçı garantili Redmi Note 12 Pro 5G aldım. Oysa A34 alacaktım. Sorun şu ki hiç güncelleme alamadı. Güncelleme var diyor. İndiriyorum. Kur deyince reboot ekranına atıyor. Daha sonradan da şebeke sorunu yaşadım. Bazı yerlerde çekmemeye başladı. Beni arayanlar ulaşamamaya başladı. Bu da beni çıldırttı. Sözün özü tekrardan amiral gemisi bir samsunga dönüp güncelleme ve şebeke problemlerime elveda demek istiyorum. Server kaydı tam burada beni sürümcemede bırakıyor.