M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 25 Nisan 2025 #1 Server kayıtlı S23'üm var. One Ui7 çıkacak ama güncelleme geliyor mu bilmiyorum. Eğer gelmiyorsa manuel olarak yüklemeyi düşünüyorum. Server kayıtlı cihaz kullanan varsa güncelleme gelip gelmediğini söyleyebilir mi?
Server kayıtlı S23'üm var. One Ui7 çıkacak ama güncelleme geliyor mu bilmiyorum. Eğer gelmiyorsa manuel olarak yüklemeyi düşünüyorum. Server kayıtlı cihaz kullanan varsa güncelleme gelip gelmediğini söyleyebilir mi?
liderfunk Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum konu hakkında çözüm bulabildiniz mi?
C CevherO Femtopat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #3 Merhaba Bende Server Kayıtlı S23U kullanmaktayım UI 7.0 güncellemesini aldım dün akşam bu hafta gelir tüm cihazlara tahminim
Merhaba Bende Server Kayıtlı S23U kullanmaktayım UI 7.0 güncellemesini aldım dün akşam bu hafta gelir tüm cihazlara tahminim