E Egmns09 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 171 14 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar çok uğraştım ama bulamadım. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.217 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #2 Egmns09 dedi: Arkadaşlar çok uğraştım ama bulamadım. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu biraz daha açar mısınız?
Egmns09 dedi: Arkadaşlar çok uğraştım ama bulamadım. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu biraz daha açar mısınız?
E Egmns09 Centipat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 171 14 Ağustos 2022 #3 Ulubatlı Souness dedi: Hocam sorunu biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi bir server açtık arkadaşınla radmin VPN falan bağlandık 2 mizden biri server açıp girmeye çalıştığında sadece kendisi giriyor ve karşıda zamanında bağlantı kurulamadı diye bir hata veriyor given time diye.
Ulubatlı Souness dedi: Hocam sorunu biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Şimdi bir server açtık arkadaşınla radmin VPN falan bağlandık 2 mizden biri server açıp girmeye çalıştığında sadece kendisi giriyor ve karşıda zamanında bağlantı kurulamadı diye bir hata veriyor given time diye.