Service Exception Hatası

Daha fazla  
Bu lanet oyun Red Dead Redemption 2 yüzünden. Ekran kartı sildim yükledim. BIOS en güncelini yükledim. Oyunu açar sandım. Şimdi de sistemsel hatalar vermeye başladı. Anakart Gigabyte A320M DS2 rev1.0 40E ile biten son BIOS güncellemesi yaptım. Demin bilgisayar mavi ekran hatası verdi. RAM'ler işlemci sıfır. Sabah bir şey yoktu. BIOS güncelledik böyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bios güncellemeyi flash bellek ile yaptım ama anakarta değil de kasanın usb jakına takıp bios güncellemişim. Bu sefer anakarta takıp yaptım bakalım verecek mi gene aynı hatayı. 15 yıldır pc kullanıyorum ilk defa böyle bir hata aldım bilgisayarımda

Bakalım verecek mi diyerek sorunu geçiştiriyorsunuz, bence Dump dosyalarını gönderin.

Bakalım verecek mi diyerek sorunu geçiştiriyorsunuz, bence Dump dosyalarını gönderin.
Dump klasörü boş hocam. Hata yaşarsam dolar orası O zaman yollarım sağol ilginiz için.
Bios'u güncelleyince bios ram mhz değerlerini 2133'e almış xmp profilini kapatmış. Normalde bu profil açıktı. Tekrar açıp 3000mhz'e getirdim ramleri bakalım donma olacak mı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…