Service_KMS Virüsü

Crack hiçbir zaman iyi değildir ama yine crack yapıyorsan adam akıllı crack yapcaksın.

Hangileri? Ben raporları istedim sadece.
Murat Bey dediğiniz işlemleri yaptım nereye atmamı istersiniz pek anlamıyorum internete dosya yüklemekten. Bi de önerdiğiniz ücretsiz virüs programı var mı ?

Atmanıza gerek kalmadı ki siz zaten sonucu yazmışsınız. Siz illegal kullanmıyorum dediniz bende o raporlarla kullandığınızı kanıtlayacaktım. Link atma, upload için sosyal kuralları 30'a bakın.
Ben zaten durumu yazdım kanıtlanmasına gerek yok sizin bana sunabileceğiniz bir çözüm yolu var mı ?

Sen benden sonra yazdın, yazmasaydın raporlarına göre yazacaktım var olduğunu.

Neyin çözümü?
Dediğiniz zararlı yazılımlardan tamamen temizleme durumu için önerebileceğiniz bir çözüm var mı?

Denetim masasından KMS olan ne varsa sileceksin. Sistemde diğer zararlılar olduğunu düşünüyorsan da sağlam AV kuracaksın.
AV'den kastınız ne virüs programı mı ? Bir de denetim masasında dediğiniz program ekle ve kaldırdan dediğniz heralde orda KMS yok şuan ama virüs programımda yok windows defender var önereceğiniz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…