Servis elemanı olarak ilk iş günü ne yapılmalı?

Sana sormayı unutmuştum la ne yaptın çalışıyor musun şu an hiç gitmedin mi yoksa.
Gittim 1 gün. İş sonunda çıktım bir daha da gitmedim. Bir şeyleri bahane ettim. O çalıştığım maaşta yattı, soğuk baklava aldım bir de soğuk limonata yaz sıcağında mis gibi oh . LC Waikiki'ye girdim şimdi. Kurban Destek Personeli adı altında. Günlük 1000 TL alacakmışız, bugün evrakları teslim ettim haftasonu başlayacağım söylendi. Babalar gününe kadar çalışacakmışız.

He iyi bari parayı almışsın afiyet bal şeker. Benim de kafaya dank etti baydım artık internetten başvurmaktan yakında Migros falan açılmış gidip soracağım yarın arıyorlar mı diye evde oturmaktan ruhum çürüdü yemin ediyorum dışarı çıkacağız para yok cepte.

Sağolasın. Senin okul falan yok mu nesin? Lise mezunu musun? Kariyer.net, Elemannet gibi sitelere bak ben oradan buldum. Bildiğim kadarıyla Migros'ta şartlar zor biraz geçici çalışmayacaksan market işine girme bence. Bir de Migros'ta işe alırken ilk başta görüntülü mülakat yapıyorlar diye biliyorum haberin olsun.

Lise mezunuyum ya boştayım şu anda o yüzden de önüme ne gelirse gelsin artık deyip sormaya gideceğim. Olursa olur olmazsa yine başka yerleri denerim. Şu süreçte bir şey öğrendim de insanın uğraşacak bir şeyi olmayınca yani ne okul ne iş o kadar çok boş zamanın oluyor ki ne yapcağını şaşırıyorsun hiçbir şey de yapamıyorsun adamakıllı anca spor yapıyorum geri kalan bayağı boş geçiyor. İş kesinlikle şart ya.

Hocam sürekli birisi girip birisi çıkıyor gün boyu ayaktasın ben garsonken 12 saat çalışıyordum oradan spora gidiyordum oradan sonra 5 km yürüyüp eve gidiyordum otobüs yoktu zor meslek yani kolay gelsin başarılar dilerim.

Çıktım bile hocam ordan. LC Waikiki'ye girdim günlük 9 saat çalışma 1000 TL

Çok haklısın hocam. Ben de bir süre işsiz gezdim, bildiğin delirmeye başlamıştım. Kafanı bir şeylerle meşgul etmen lazım. Zaten lise mezunusan yapabileceğin şeyler market, mağaza gibi satış danışmanı olabileceğin yerler. Ben de LC Waikiki'ye girdim ama sadece bayram için. Sonrasında bakacağız duruma muhtemelen burada devam etmem. Başka bir işe geçmeyi planlıyorum.

Hocam bence o tür işler hayatının bir döneminde para için girip Max 2 sene çalışıp çıkmak gereken yerler başarılar dilerim tekrardan.
Aynen öyle. Temelli kalamazsın zaten kafayı sıyırırsın. Teşekkür ediyorum.

Hocam bence o tür işler hayatının bir döneminde para için girip Max 2 sene çalışıp çıkmak gereken yerler başarılar dilerim tekrardan.
Zaten böyle işlerde ne kariyeri yapabilirsin ki müdür mü olcaz Paramı alıyım da gerisi beni ilgilendirmez kafasında giriyorum ben şuanda.

Kanka bu işkur profilini nasıl aktif yapmıştın ? Benim de almam gerekiyor şuan ama alamadım bi türlü bir de hijyen sertifikası istemişler bunu da bulamadım.

Son düzenleme:
Dostum hala çözüm arıyorsan işkur profilinin özgeçmişini biraz doldurup, işkur özgeçmiş yerinden aktife getirdim. Hijyen sertifikası için ise halk eğitim merkezlerine gitmen lazım orada bir ücret ödüyorsun sanırım 200 tl bir şeydi sana söylüyorlar kursun ne zaman olduğunu o zaman gidiyorsun derse giriyorsun gün sonunda da belgeni alabilirsin. Veya belgeyi hemen vermiyorlar öncesinde imzalı bir kağıt veriyorlar o da olur. Farklı bir anlamadığın olay olursa söyle cevaplarım. Bu arada uyarım vardı geç yazdım ondan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…