Servis Gamepower Saber klavyeyi tamir edemedi

Kıyaslama,ürün benzerliği,marka değeri... Bir üst model ile değişim de okey ama bunları kabul etmeyip mahkemeyle uğraş seçeneği daha cazip,sonuçta 1 2 yıldan önce sonuçlanmıyor biliyoruz.Velhasıl, kötü adammış gibi gözükmeyeyim gerçekleri söyledim diye.(arkadaş biraz kızmış bana).Sen yeni ürün isteğinde bulun umarım olur.

Ama hocam bana dedilerki garantisi dolduğu için değişim yapamıyoruz benim kafam çok karıştı ya

Hocam yeni ürün verebiliyorlarmı garanti dolsa bile

Ama hocam bana dedilerki garantisi dolduğu için değişim yapamıyoruz benim kafam çok karıştı ya.

Hocam yeni ürün verebiliyorlar mı garanti dolsa bile.

Büyük firmalar yapar mesela Apple 4 5 sene öncesine kadar ufak tefek sorunlara bile yeni telefon veriyordu. Alınan ürüne göre de değişir. Mesela arkadaşın attığı videoda 10bin TL'lik bir tefal ürününden bahsediliyor. Sen klavyeyi kaç yıl önce ve kaç paraya almıştın? Belki şu anki tamir fiyatıyla aynıdır Üzücü bir olay ama TR'de gerçekler... Şansını dene yine de.

400 e almıştım tamire 450 verdim benim şuan yapmam gereken tamire vereceğim eğer olmaz ise değişim mi isteyeceğim

400 e almıştım tamire 450 verdim benim şuan yapmam gereken tamire vereceğim eğer olmaz ise değişim mi isteyeceğim
Evet hocam, yapmanız gereken o. Tamire tekrar yollayın eğer tamir edemiyorlarsa değişim talep edin. Hakkınız olan, tamir edilemiyorsa sıfır ürün ile değişim yapılmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…