Servis Point Garanti Süreci Nasıl İşliyor?

berbatine

Decapat
Arkadaşlar, Efsane Cuma indirimi ile MSI MAG241C satın aldım ve ne yazık ki ölü piksel var monitörde. Şimdi ben bu monitörü iade etmek istemiyorum çünkü Black Friday indirimlerini 2 ay boyunca bekledim ve iade edilen parayla böyle bir monitör alamayacağım. Bu monitöre değişim raporu aldırmak için Sevis Point'e göndermeyi düşünüyorum. lütfen Servis Point tecrübesi olan arkadaşlar konu hakkında yardımcı olsun. Bu sürecin nasıl işlediğini ve ne kadar sürdüğünü bilmiyorum.

Başka bir sorum ise bu monitörü Servis Point'e göndermeden 14 gün iade sürecinde Hepsiburada üzerinden değiştirtme şansım var mıdır ?

Monitörde aşağıda paylaşacağım şekilde nokta boyutunda yan yana birden fazla ölü piksel ve başka bir yerde ise çok küçük (piksel boyutu) ölü piksel var. Işık sızmasını saymıyorum bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım ServisPoint'e gitmişti. Çok iyi ilgilendiler arayıp bilgilendirdeler gerek mail, gerek cep telefonumdan ulaştılar. 20 gün sürmüştü aşağı, yukarı. Telefonuna sms olarak takip numarası da veriliyor. Servis Point sitesinden kontrol edebiliyorsun. Ben şahsen memnun kaldım, senin kalıcağını umuyorum.

ServisPoint'den memnun olan birini yeni gördüm. Daha yeni 2 hafta önce CW sorunlu kartımı iade talebiyle gönderdim. Allah'tan kartı kırıp göndermişler diye seviniyorum resmen. CW Sorunu mu? O da ne! Biz uyduruyoruz onları canım.
Dostum, İnşallah monitöre bakan kısım ayrıdır. Hatta bir arkadaşın da konusu var. CW şikayetiyle servise 3 defa kart göndermiş. Yine kabul etmeyince THH'ye başvurdu. Sonuçlanmasını bekliyor.
Ben de Şikayetvar.Com'dan yazdım. 1 hafta oldu ne arayan var ne soran. Yani iyi hatırlamıyorum bu servisi. Dediğim gibi İnşallah monitöre bakan kısım ayrıdır da problemini giderirler.

Coil Whine garanti kapsamına girmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…