Servis Point ve MSI RTX 2060 Super Armor O.C. Coil Whine

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese merhaba. Ürün 9 Mayıs 2020 tarihinde tarafıma teslim edildi, Koronavirüs dolayısıyla şirketlerin yavaş çalışması bir kenara araya Ramazan Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı girince sistemin diğer bileşenleri elime oldukça geç ulaştı. Son parça olan SSD'yi geçtiğimiz hafta salı günü takabildim. Bu gelene kadar da SSD yerine HDD ile kullandım. Sistemi bayramda PSU gelmediği için bayramdan önce çalıştıramadım ve ilk defa 22 Mayıs 2020 tarihinde bütün parçaları tamamlayıp çalıştırabildim. İşletim sistemini kurduktan sonra hemen CS:GO'yu açtım ve ekran kartının Coil Whine yaptığını görünce moralim çok bozuldu. Geçen hafta göndereyim mi göndermeyeyim mi diye çok düşündüm ve göndermedim. Hafta sonu tatilimde sistemi kullanırken sesten aşırı derecede rahatsız oldum ve servise göndermeye karar verdim.

Hepsiburada 14 iş gününü geçtiği ve tekrar satılabilirliği bozulduğu için ürünü geri almıyor, beni doğrudan servise yönlendirdi. Yarın sabahtan kartı kargoya teslim edeceğim, karta değişim çıkması için yapabileceğim ekstra neler var yardımcı olur musunuz? Gerçekten uğraşmak istemiyorum, kartı 3600 liraya indirimden aldım diye seviniyordum...

İlgileniyor mu MSI Servis Point?

Hocam bu ses bile değil ki. Kulaklık takınca bunu duymanıza imkan yok zaten. Coil Whine kaçınılmaz bir sorun çoğu kartta oluyor bu zaten. Servisler belli bir Desibelin altında olunca değişim çıkartmıyor diye biliyorum ben.
Bide siz dibinden çekmenize rağmen böyle.
Hocam ben bu sesle bile servise vermiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben rahatsız oluyorum arkadaşlar, yarın göndereceğim. İnşallah değişim çıkar. Kendilerini aradım, eğer çok yüksek seviyede ses çıkmıyorsa değişim yapmadıklarını söylediler. Yinede gönderin dediler. Videoya bakmadılar.

ROG Strix almışsın çıkan ses bak, küfür gibi.

CWden bir şey olmaz kulaklık takıp duymamazlığa gelebilirsin

Hocam değişim çıkması oldukça düşük umutlanmayın derim. Bu kadar yakından bu kadar az ise zaten 2 karış uzakta dursanız ses duyulmaz.
Ama sizin kararınız şöyle bir ihtimalde var yeni olurda değişim çıkarsa yeni gelen kartta çok daha fazla CW olabilir.
Tabii ki her insan farklı siz rahatsız oluyor olabilirsiniz bir şey diyemem.
Ayrıca bildiğim kadarıyla MSI, Asus'a göre daha çok zorluyor CW konusunda. Son durumu konu altına yazmayı unutmayın eğer size değişim çıkarsa bende hiç beklemeden göndereceğim.

Herhalde adam akıllı Türkiye'de servis yok CW sorunda yurtdışında ilgileniyorlar herhalde Cw sorunda herhalde Türkiye'de pek bakan yok @Emirizmir @TLPA.

Duyuluyor hocam, öyle böyle değil. Kafamın içinde resmen. CW işi şans işte yapacak bir şey yok. Asus ROG Strix alıyorsun sıkıntı yaşamayayım diye ve çıkan soruna bak. Garip garip markalar alıp sorunsuz kullanabiliyor insanlar. Fabrikadan çıkarken neden test etmezler ki milletin moralini bozarlar. Zaten düşük kaliteli ürünleri ülkemize gönderiyorlar. (Hemen hemen tüm ürünler ve firmalar için geçerli, kendimce kanıtlarım var ama konunun yeri burası değil)

Hocam ben rahatsız olmuyorum. Oyunların lobisinde FPS i sabitliyorum geçiyor zaten. Oyun içide olmuyor sadece oyun lobilerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…