Servise giden laptopun içindeki veriler için nasıl bir güvenlik önlemi alınabilir?

Sıkıntı olan depolama birimleri ise yapılacak bir şey yok zaten verileriniz silineceek muhtemelen. İlla verilerinizi okumak isterlerse okurlar. Buna engel olamazsınız. Sürekli olarak oturumu kapalı tutmayı ve donanımsal olarak parola saklamamayı adet edinebilirsiniz.

Gördüm hocam cihazın lanetlenmiş. Şaka bir yana hala aynı sorunu verirse yani benzer bir sorun yaşarsan sorun muhtemelen anakarttan kaynaklanıyor olabilir. Donanım bilgisi üst seviye olmadan hangi çipte yanma var, kaçak mı var, güç beslemesi mi sorunlu; yoksa gerçekten mucize eseri aynı anda iki disk mi bozuldu veya farklı olarak sisteme disk yiyen bir virüs veya zararlı yazılım mı girdi bunları anlamak mümkün değil ama iki kere ekran değiştirdiğin cihazı kaç kere yere attın kral nedir bu hırs düşmana vurur gibi cihaza hor dalmışsın sanki.

Sorunu nereden bulacaklar ve sorun gerçekten oradan mı kaynaklı çıkacak çok merak ediyorum. Tıkır tıkır çalışan bilgisayar durduk yere bozuldu. Ekranı da aynıydı. Bir sorun yokken kendi kendine bozuldu. Sonra da ölü pikselli ekran taktılar diye yine değiştirttim. Daha da komiği, bilgisayarın kapağına da kasasına da elimi sürmüyorum bile. Hep aynı şekilde duruyor ve ek klavye ile kullanıyorum. 80 dereceyi bile görmüyor. Lanetli yemin ederim.

Kronik sorunlu belli ki. Rapor tutar teknik servis sorarsın yapılınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…