Servise Gönderilen Bilgisayarı Ayrıca Formatlamak

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Merhaba, bilgisayarımı düşük performanstan dolayı servise göndermiştim, ve adam bilgisayara kurduğu test programlarıyla sorunumun eski monitörümde olduğunu söyledi. Asıl konu şu, o programları ya herkesin bilgisayarına taktığı bir USB ile attıysa ve bilgisayarıma virüs bulaştıysa? Flash’a Memtest 86 atacağım ve test edeceğim ancak flash’ı hiç takmayıp da daha önceden yazdığım Windows ISO’su ile format atsam mı? Bu gece uzun olacak gibi .

Monitör 60Hz miydi veya ekran kartınız 1660S 2060S üstü güçlü bir kart mıydı?. Monitör tam olarak nasıl bilgisayarın düşük performans vermesine sebep oluyor anlamadım?

Monitör 60Hz miydi veya ekran kartınız 1660S 2060S üstü güçlü bir kart mıydı?. Monitör tam olarak nasıl bilgisayarın düşük performans vermesine sebep oluyor anlamadım?
60 Hz ancak TV'yi monitör olarak kullanmaktayım. Gecikme süresi çok fazla. Kartım ise 1650 Super. Kullandığım TV de 2013 model bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…