Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Acer laptop servis dışında açılmıyor malum RAM artırımı yapmak istiyorum servise yollayacağım. Laptop için içindeki donanımların değişip değişmediğini zarar görmediğini öncesinde ve sonrasında nasıl anlayıp önleme alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2020
Acer laptop servis dışında açılmıyor malum RAM artırımı yapmak istiyorum servise yollayacağım. Laptop için içindeki donanımların değişip değişmediğini zarar görmediğini öncesinde ve sonrasında nasıl anlayıp önleme alabilirim?
Hawagi Hectopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 234 9 Eylül 2020 #2 CPU Z uygulamasını indirip donanımların isimlerinin resmini çekip servisten geldikten sonra karşılaştırabilirsin.
CPU Z uygulamasını indirip donanımların isimlerinin resmini çekip servisten geldikten sonra karşılaştırabilirsin.
Cisco Roman Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 9 Eylül 2020 #3 Orijinal servis bir şey yapmaz ama normal bilgisayarcılar hakkında aynı şeyi söyleyemem.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #4 Hawagi dedi: CPU Z uygulamasını indirip donanımların isimlerinin resmini çekip servisten geldikten sonra karşılaştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim tüm seçenekleri tek tek çektim eyvallah Cisco Roman dedi: Orijinal servis bir şey yapmaz ama normal bilgisayarcılar hakkında aynı şeyi söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Orijinal servis ama önlem olsun diye yapmak istiyorum
Hawagi dedi: CPU Z uygulamasını indirip donanımların isimlerinin resmini çekip servisten geldikten sonra karşılaştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim tüm seçenekleri tek tek çektim eyvallah Cisco Roman dedi: Orijinal servis bir şey yapmaz ama normal bilgisayarcılar hakkında aynı şeyi söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Orijinal servis ama önlem olsun diye yapmak istiyorum