Caesar Edit
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Avrasya Üniversitesi Öğrenci
İncehesap.com'tan toplamış olduğum kasa (tahmin ettiğim üzere) "Dijital Ses Sorunu" verdi. Yani hiçbir USB veya Jak girişli kulaklık-hoparlörü okumuyor. Okusa da git gel yapıyor asla onları görmüyor. Bilgisayara format atmama rağmen yine de çözülemedi ve sorun kendi kendine durup dururken oldu. İncehesap.com'a geri yolladım kasayı (alalı 1 ay oldu) ve 1 haftadır işlemde olmasına rağmen onlar da çözemedi. Sizce ne olmuş olabilir ? Onlar da çözemiyor durumu. Ben servislerine ulaşamadım ama mesajlaşma ve telefon görüşmelerime göre haftaya çözülebileceğini söylediler. Tabii bunu teknik servis söylemedi m. hizmetleri söyledi.
NOT : Kısa devre vb. şeyle ilgisi olması düşük, yani elektrik kesintisi olsa da kasayı güç kaynağıyla kullanıyorum. Hiç pat diye elektrik çekmedi kasa, zaten sorun kasa çalışırken bir anda oldu.
NOT : Kısa devre vb. şeyle ilgisi olması düşük, yani elektrik kesintisi olsa da kasayı güç kaynağıyla kullanıyorum. Hiç pat diye elektrik çekmedi kasa, zaten sorun kasa çalışırken bir anda oldu.