Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 Bugün Yurtiçi Kargo ile kargo yolladım kendilerine anakart BIOS güncellemesi için. Kaç günde geri yollarlar acaba bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2023
Bugün Yurtiçi Kargo ile kargo yolladım kendilerine anakart BIOS güncellemesi için. Kaç günde geri yollarlar acaba bilen var mı?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.284 Makaleler 26 Çözümler 526 19 Ekim 2023 #2 Servis Point'e 3 kere işim düştü, hepsinde de hızlı bir şekilde hizmet aldım. Maksimum 1 haftaya falan çözülür işiniz, belki o kadar bile sürmez. BIOS güncelleme işlemi oldukça basit bir şey.
Servis Point'e 3 kere işim düştü, hepsinde de hızlı bir şekilde hizmet aldım. Maksimum 1 haftaya falan çözülür işiniz, belki o kadar bile sürmez. BIOS güncelleme işlemi oldukça basit bir şey.
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 Hera092 dedi: Bugün Yurtiçi Kargo ile kargo yolladım kendilerine anakart BIOS güncellemesi için. Kaç günde geri yollarlar acaba bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Benim 3 ayda halledilmişti.
Hera092 dedi: Bugün Yurtiçi Kargo ile kargo yolladım kendilerine anakart BIOS güncellemesi için. Kaç günde geri yollarlar acaba bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Benim 3 ayda halledilmişti.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 CasillasYokeden dedi: Benim 3 ayda halledilmişti. Genişletmek için tıkla... Benimki bireysel değil şirket adına gitti ama hocam.
CasillasYokeden dedi: Benim 3 ayda halledilmişti. Genişletmek için tıkla... Benimki bireysel değil şirket adına gitti ama hocam.