Servispoint iade değişim işlemi

Hamza Terzi

Kilopat
Daha fazla  
Servispointte iade değişim onayı alan MSI anakartım için benden istenilen evrakları İtopya'ya mail attım. 1 hafta içinde dönüş sağlanacak dediler. Forumdaki bir konuda ıslak imza istendiği gibi bilgilendirmeler var. Konu hakkında net bilgiye sahip olan var mı? Ya da değişim veya iade alan mağdur ederler mi sizce? Ben SMS ve mail bilgilendirmeleri direkt olarak mail yoluyla gönderdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servispoint sağlam firmalardan birisidir. Arayarak bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum. Bazı firmalar eğer sizi aracı olarak isterse evet ıslak imzalı istiyorlar ama sanırsam İtopya direk olarak bilgiyi Servispoint'ten aldığı için sizden talep etmemiş.

Evrak istemeleri ilginc. Benim ekran kartını direkt degiştirdiler mesela.

Ne kadar sürdü süründürüyorlar diye yazanlar var. Açıkçası, tedirgin oldum 1 hafta içinde dönüş yapacak olmaları da tedirginliği arttırdı.

Servispoint onayı verdik görüşüp halledin diyorlar. O kısımda sorun yok ama İtopya süründürüyor diyenler tedirgin etti beni.
İtopya, eski İtopya değil.

İnşallah sorun olmaz teşekkür ederim.

Hocam ben QP'den aldım 1660super kartımı. 17 gün sonra bozuldu, QP'ye gönderdim. 1 hafta sonra servispoint i aradım. İade/değişim dediler. Ertesi gün gidip QP'den yenisini aldım. Ama en başta kartı QP'ye gönderirken faturanın fotokopisini koymuştum içine.

Servispoint onayı verdik görüşüp halledin diyorlar. O kısımda sorun yok ama İtopya süründürüyor diyenler tedirgin etti beni.

Hocam gidip tartışma çıkarmanızı öneririm. Başka türlü davranıştan anlamaz böyle firmalar. Müdürlerine kadar çağırıp olay çıkarınca hemen hallediyorlar çünkü. Tecrübe ile sabit.

Ben satın alma onay mailini, servis point raporunu, SMS ekran görüntüsünü, servispoint linkindeki iade değişim onayı ekranın görüntüsünü gönderdim (faturayı servispointe gönderdiğim için faturam yok şu anda)

O zaman yapacağınız şey belli. İtopya mağazası Şişli'deydi yanılmıyorsam. Yarın atlayıp metrobüse gidiyorsunuz oraya, durumu anlatıp hemen yeni anakart vermelerini istiyorsunuz. Ben hem kargoda zarar görmesin hem stok bitipde kartsız kalmayayım diye gidip mağazadan kendim aldım. Sizde öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…