N11.com'dan aldığım MSI gf63 Thin model bilgisayarımı aşırı ısınma ve donma sorunuyla garantiye yolladım. Ancak bilgisayarım geri geldiğinde herhangi bir değişiklik olmadı ve hala aşırı ısınma ve donma sorunu yaşamaktayım. Bilgisayarıma onu kasacak ya da ısınmasına sebep olacak herhangi bir uygulama bulunmamasına rağmen bu haldeyse, program yüklesem alev alacak anlaşılan. Okuyacağım bölüm için bu bilgisayarı aldım ama çok pişmanım.
Mimarlık uygulamalarını yüklemeye korkuyorum. MSI'dan böyle bir ilgisizlik beklemezdim. Sözde garantiye ServisPoint yolladığımda LCD cover ve LCD bezel değişimi ile termal macunu temizlenmiş ve fan ızgara temizliğini yapıp işletim sistemini tekrar yükleyip yollamışlar. Dalga geçer gibi. Zaten birkaç aylık bilgisayar bu sorunun bu şekilde nasıl çözüleceğini düşünmüşler anlayamıyorum.
Bu şikayetimi de ciddiye alıp mağduriyetimi gidermezlerse tüketici hakem heyeti'ne başvurup davacı olacağım. Bu devirde en iyi bilgisayar MSI diye düşünüp bir sürü para verip aldım almaz olsaydım. Ne bir ilgi ne bir alaka ne de sorunu giderme... Hiçbir şey yapmıyorlar.
İzmir'den İstanbul'a laptopumu Wi-Fi anteni değişimi için yollayacağım. Umarım bir sorun yaşamam. Çünkü internette yazıları okuduktan sonra bilgisayarımın bir yerlerinin kırık olarak gelmesini istemiyorum.