Şahsen ben de kendi deneyimi mi anlatayım ServisPoint servisi hakkında. Bilgisayara BIOS Update yapmaya çalışırken hata verdi. Daha sonrasında bilgisayarı kapatıp tekrar açmaya çalıştım açılmadı yani BIOS gitti. BIOS kurtaraması için teknik servise yolladım. İşlemci üstünde bir şekilde. Ama nedense, ne malumsa işlemciyi çıkarıp içinde yamuk pin bulmuşlar. Ve o bir adet yamuk pin için benden 750 TL istediler. İşlemciyi çıkarıp içinde yamuk soket bulmaları tesadüf mü sence? Değil. Adamlar cihazı garanti dışı bırakmak için PIN'i yamultup temiz para peşindeler. Veya teknisyenlerinden biri tüm servisi suçlayamam. Daha sonra eve geldiğinde ne göreyim. O yamulttukları PIN'i, yamulttukları gibi sanırım cımbızla düzeltip yollamışlar. Pine bakılınca anlaşılıyor zaten. Ve PIN'i yamult, sonra cımbızla geri düzelt işlemi ve garanti kapsamında BIOS kurtarması için benden 750 TL aldılar. Malum o PIN'i benim yamultmadığımı kanıtlayamam da, bir şey yapamıyosun. Adam iradesine hakim olamıyor işte şu PIN'i yamultup düzeltsem 500 üstü temiz para diye düşünürken. Bu yüzden özellikle anakart, laptop ekran kartı vs gibi ürünler için servisinizi çok iyi seçin.