FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #1 23 Haziran’da servise ulaştı. Hala onarım sırası bekliyor ürün. Ne zaman test ederler?
KS KS FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 27 Temmuz 2020 #11 emreakhan34 dedi: degişimmi oldu ekran kartında ? Genişletmek için tıkla... Hayır, teknisyen değiştirildi. Yani bakacak personel yoğun olduğundan isteğim üzerine daha az yoğun bir teknisyene yönlendirildi ürün. emreakhan34 dedi: degişimmi oldu ekran kartında ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı değişim aldı. Son düzenleme: 28 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
emreakhan34 dedi: degişimmi oldu ekran kartında ? Genişletmek için tıkla... Hayır, teknisyen değiştirildi. Yani bakacak personel yoğun olduğundan isteğim üzerine daha az yoğun bir teknisyene yönlendirildi ürün. emreakhan34 dedi: degişimmi oldu ekran kartında ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı değişim aldı.
E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #12 FalconPaw dedi: Hayır, teknisyen değiştirildi. Yani bakacak personel yoğun olduğundan isteğim üzerine daha az yoğun bir teknisyene yönlendirildi ürün. Ekran kartı değişim aldı. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum fakat, CW sebebiyle iade etmek için ekstra bir çabanız oldu mu yoksa direk değişim mi çıktı ? Bende şuan kartımı servise yolladım eğer yapabileceğim süreci olumlu etkileyecek birşey varsa yapayım. Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Hayır, teknisyen değiştirildi. Yani bakacak personel yoğun olduğundan isteğim üzerine daha az yoğun bir teknisyene yönlendirildi ürün. Ekran kartı değişim aldı. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum fakat, CW sebebiyle iade etmek için ekstra bir çabanız oldu mu yoksa direk değişim mi çıktı ? Bende şuan kartımı servise yolladım eğer yapabileceğim süreci olumlu etkileyecek birşey varsa yapayım.