lusie
Hectopat
Daha fazla
Kullanıcı hatası olduğu için ücret çıkarmışlar sanırım.
Kendi bozuk geldiyse ücret istenmez ki, arayıp sor bence.Kullanıcı hatası değildi kendi bozuk gelmişti RAM slotu.
Kendi bozuk geldiyse ücret istenmez ki, arayıp sor bence.
Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. Asus gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin.Babama sordum da mail falan gelmemiş.
TamamTeknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. Asus gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin.
Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. ASUS gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin.
Evet ondandır büyük ihtimal, çünkü ilk aldığın zaman yamuk diye belirtmezsen sonradan senin yaptığını düşünürler tabii ki.Tamam
Hocam işlemci pinim yamuktu ama ben o sebebten göndermemiştim RAM soketi için acaba işlemci pininden istiyor olabilirler mi?
Evet ondandır büyük ihtimal, çünkü ilk aldığın zaman yamuk diye belirtmezsen sonradan senin yaptığını düşünürler tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.