lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.687 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar anakart RAM soketi bozuk olduğu için garantiye yolladım, bugün durumuna baktığımda ücreti onaylamalısınız diyor, ne anlama geliyor bu? Dosya Ekleri IMG_20230117_112817.jpg 56,6 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaşlar anakart RAM soketi bozuk olduğu için garantiye yolladım, bugün durumuna baktığımda ücreti onaylamalısınız diyor, ne anlama geliyor bu?
Factotum Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Sizinle irtibat kurulacağı belirtilmiş. Beklemek istemezseniz servisin müşteri hizmetleri hattını arayabilirsiniz.
Sizinle irtibat kurulacağı belirtilmiş. Beklemek istemezseniz servisin müşteri hizmetleri hattını arayabilirsiniz.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 17 Ocak 2023 #3 Kullanıcı hatası olduğu için ücret çıkarmışlar sanırım.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.687 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #4 mionellessi dedi: Kullanıcı hatası olduğu için ücret çıkarmışlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatası değildi kendi bozuk gelmişti RAM slotu.
mionellessi dedi: Kullanıcı hatası olduğu için ücret çıkarmışlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hatası değildi kendi bozuk gelmişti RAM slotu.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 17 Ocak 2023 #5 lusie dedi: Kullanıcı hatası değildi kendi bozuk gelmişti RAM slotu. Genişletmek için tıkla... Kendi bozuk geldiyse ücret istenmez ki, arayıp sor bence.
lusie dedi: Kullanıcı hatası değildi kendi bozuk gelmişti RAM slotu. Genişletmek için tıkla... Kendi bozuk geldiyse ücret istenmez ki, arayıp sor bence.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.687 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #6 mionellessi dedi: Kendi bozuk geldiyse ücret istenmez ki, arayıp sor bence. Genişletmek için tıkla... Babama sordum da mail falan gelmemiş.
mionellessi dedi: Kendi bozuk geldiyse ücret istenmez ki, arayıp sor bence. Genişletmek için tıkla... Babama sordum da mail falan gelmemiş.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 17 Ocak 2023 #7 lusie dedi: Babama sordum da mail falan gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. Asus gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin.
lusie dedi: Babama sordum da mail falan gelmemiş. Genişletmek için tıkla... Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. Asus gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.687 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #8 mionellessi dedi: Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. Asus gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin. Genişletmek için tıkla... Tamam mionellessi dedi: Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. ASUS gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci pinim yamuktu ama ben o sebebten göndermemiştim RAM soketi için acaba işlemci pininden istiyor olabilirler mi? Son düzenleme: 17 Ocak 2023
mionellessi dedi: Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. Asus gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin. Genişletmek için tıkla... Tamam mionellessi dedi: Teknik servisi arayıp sorun ilgilenirler. ASUS gibi bir firma kullanıcı hatası yoksa niye ücret ister ki, arayıp öğrenin. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci pinim yamuktu ama ben o sebebten göndermemiştim RAM soketi için acaba işlemci pininden istiyor olabilirler mi?
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 17 Ocak 2023 #9 lusie dedi: Tamam Hocam işlemci pinim yamuktu ama ben o sebebten göndermemiştim RAM soketi için acaba işlemci pininden istiyor olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet ondandır büyük ihtimal, çünkü ilk aldığın zaman yamuk diye belirtmezsen sonradan senin yaptığını düşünürler tabii ki.
lusie dedi: Tamam Hocam işlemci pinim yamuktu ama ben o sebebten göndermemiştim RAM soketi için acaba işlemci pininden istiyor olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet ondandır büyük ihtimal, çünkü ilk aldığın zaman yamuk diye belirtmezsen sonradan senin yaptığını düşünürler tabii ki.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.687 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #10 mionellessi dedi: Evet ondandır büyük ihtimal, çünkü ilk aldığın zaman yamuk diye belirtmezsen sonradan senin yaptığını düşünürler tabii ki. Genişletmek için tıkla... 400 TL ücret istiyorlarmış. İşlemci pininden kaynaklıymış.
mionellessi dedi: Evet ondandır büyük ihtimal, çünkü ilk aldığın zaman yamuk diye belirtmezsen sonradan senin yaptığını düşünürler tabii ki. Genişletmek için tıkla... 400 TL ücret istiyorlarmış. İşlemci pininden kaynaklıymış.