mionellessi
Hectopat
Geçmiş olsun, ödeyebilirsin umarım.400 TL ücret istiyorlarmış. İşlemci pininden kaynaklıymış.
Geçmiş olsun, ödeyebilirsin umarım.400 TL ücret istiyorlarmış. İşlemci pininden kaynaklıymış.
Geçmiş olsun, ödeyebilirsin umarım.
Genelde en fazla 2 hafta sürüyor teknik servis işlemleri.Hocam ödedim dekontu da ASUS'a gönderdim ne kadar sürede devam ederler onarıma?
Aslında RAM slotların bozuk değil. İşlemci pinin yamuk olan yeri değmediği için RAM slotlarının yarısını okumuyor. LGA soketi fazla sıkmaktan kaynaklanan kronik bir Intel problemi. Bir iğne vasıtası ile pinleri düzeltseydin 400 TL ödemezdin. Veyahut bu işi en az yetili servis kadar hatta daha kaliteli ve uygun fiyata yapan bazı yerler var. Misal ensa bilgisayar. Neyse ki 400 TL çok yüksek bir ücret değil.
Hatta sen belirtmemişsin ama ben tahmin edeyim sadece 1 ve 2 numaralı RAM slotların çalışıyordu değil mi? Çift kanal için 1-3 veya 2-4 taktığın zaman anakart hata kodu yakıp sisteme görüntü gelmiyordu.
Bana en fazla 5 6 günde elinizde olur dedi Asus.Genelde en fazla 2 hafta sürüyor teknik servis işlemleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.