Servisten eksik parça gelmesi

• Konuyu başlatan Vasc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 708
Makaleler
1
Daha fazla  
ServisPoint'e anakartı göndermiştim. Bozuk olduğundan dolayı değişim yapmışlar. AM4 soketli bir anakart ve değişim yapılan anakartta soğutucuyu üstüne monte ettiğimiz parça eksik, göndermemişler, ne yapabilirim ? Bu parça ayrıyeten satılıyor mu ?

Resimde işaretlediğim yerdeki parçanın kendisi ve vidaların monte edildiği parça yok. Soğutucuyu monte edemiyorum.

Screenshot_2019-01-17-14-54-20.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişimde size kapalı kutu tedarik edilmek zorunda. Eksik parçaların tamamlanması adına da o kutu yanınızda açılır. Kartın sıfır olduğundan emin misiniz?

Gönderdiğiniz servis ile iletişime geçmelisiniz. Gerekli adımlar atılacaktır.
İletişime geçtim, mail atın ordan dönüş yapılacaktır dediler. Ses yok, anakart BIOS güncellemesi için tekrar gidecek arayıp onu da belirteceğim.
Değişimde size kapalı kutu tedarik edilmek zorunda. Eksik parçaların tamamlanması adına da o kutu yanınızda açılır. Kartın sıfır olduğundan emin misiniz?
Hocam eski kutuda zedelenmeler vardı, yenisinde yok. İçinde sata kabloları ve arka plaka geldi. Yeni yani.
Konu güncel.

Bir benzerini tabletimin içinde giden SD kart ile yaşadım. Tablete değişim verdiler ve SD kartim yok oldu :D. Aslında olmadi uğraşsam alirdim. Ama 2gb SD karta değmez dedim :). Teknik servisi ara bildir gerekeni yaparlar.

Bir benzerini tabletimin içinde giden SD kart ile yaşadım. Tablete değişim verdiler ve SD kartim yok oldu :D. Aslında olmadi uğraşsam alirdim. Ama 2gb SD karta değmez dedim :). Teknik servisi ara bildir gerekeni yaparlar.
Mail atın dönüş yapacağız dediler,yapmadılar. Yarın tekrar arayacağım ama ServisPoint sıkıntılı diyorlar sorun olmaz inşaallah.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı