Servisten gelen VS650 PSU hiç çalışmıyor

GARNADOR

Femtopat
Merhaba. Corsair Spec Delta kasayla birlikte gelen VS650 PSU da (beyaz etiketli) tıkırtı ve yanık kokusu vardı. 2 defa Vatan ile Penta Teknoloji servisine gidip geldi. İlkinde işlem yapmışlardı sonra mailleşmeler falan derken değiştirdiler. Bu sefer hevesle sistemi kurduğumda kesinlikle açılmıyor. Tüm bağlantıları kontrol ettim. Sök çıkar yaparken anakartta mı sıkıntı oldu bilmiyorum. Statik enerji boşaltmayı da denedim. Daha sonra ataç ile yeşil kablo ile siyah kablo arası bağlantı denedim en azından PSU fanı çalışacak mı diye ama çalışmadı. Şimdi kafamda deli sorular. Sorun PSU'da mı, başka bir donanım mı bozuldu? Bunu net olarak nasıl anlayabilirim? Bunun dışında ürünü iade etmek istiyorum, 1 aya yakındır sonuçsuz uğraştırıyorlar.

Anakart: MSI Mortar B550 MAG

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU ataş ile yeşil kablo ile test ettiğiniz zaman fan dönmediyse PSU da bir sıkıntı vardır. Tekrar servise yollayıp iadesini isteyin. Veya başka bir PSU alın PSU bozulmuş gibi görünüyor. O PSU ile de çok çalıştırmayı denemeyin parçalara zarar verme ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…