YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #1 Ben proje yaptım, servo motor neredeyse lcd ekranda açısı yazıyordu. Ama neden servo motor döndüğünde lcd ekranda saçma sapan şeyler çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
Ben proje yaptım, servo motor neredeyse lcd ekranda açısı yazıyordu. Ama neden servo motor döndüğünde lcd ekranda saçma sapan şeyler çıkıyor.
A ali akal Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 YiğitTalhaGurbuz123 dedi: Ben proje yaptım, servo motor neredeyse lcd ekranda açısı yazıyordu. Ama neden servo motor döndüğünde lcd ekranda saçma sapan şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Akım yetersiz geliyor
YiğitTalhaGurbuz123 dedi: Ben proje yaptım, servo motor neredeyse lcd ekranda açısı yazıyordu. Ama neden servo motor döndüğünde lcd ekranda saçma sapan şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Akım yetersiz geliyor
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 YiğitTalhaGurbuz123 dedi: Ben proje yaptım, servo motor neredeyse LCD ekranda açısı yazıyordu. Ama neden servo motor döndüğünde LCD ekranda saçma sapan şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Akım yetersiz olabilir. Sürücüsü kurulu olmayabilir sıvı kristal gibi bir şeydi sanırım. Arduino Uno kullanıyorsan analog pinlerle oynamayıp 5V ve gnd pinlerini farklı yerlere takarsan bence sorun çözülür.
YiğitTalhaGurbuz123 dedi: Ben proje yaptım, servo motor neredeyse LCD ekranda açısı yazıyordu. Ama neden servo motor döndüğünde LCD ekranda saçma sapan şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Akım yetersiz olabilir. Sürücüsü kurulu olmayabilir sıvı kristal gibi bir şeydi sanırım. Arduino Uno kullanıyorsan analog pinlerle oynamayıp 5V ve gnd pinlerini farklı yerlere takarsan bence sorun çözülür.
YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #4 Şöyle sadece lcd çalışıyor sadece servo çalışıyor ama beraber olunca çalışmıyor
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #5 Silinen üye dedi: Şöyle sadece lcd çalışıyor sadece servo çalışıyor ama beraber olunca çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Voltaj yetmiyor geliştirme kartınız nedir???
Silinen üye dedi: Şöyle sadece lcd çalışıyor sadece servo çalışıyor ama beraber olunca çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Voltaj yetmiyor geliştirme kartınız nedir???
YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #6 Arduino nano klon
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #7 Bulunuyorsa 9v pil ile destek verip dener misiniz.
YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #8 Denedim Olmadı
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #9 Kodunu paylaşabilir misin ya da kodun kesin çalıştığından emin misin? Ya da degerleri çok hızlı okuyup sacmalayabilir delay koymayı dener misin?
Kodunu paylaşabilir misin ya da kodun kesin çalıştığından emin misin? Ya da degerleri çok hızlı okuyup sacmalayabilir delay koymayı dener misin?
YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #10 Tamam atacağım ama yarın atsam olurmu şimdi bir işim var bilgisayarı kapattım