Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #11 Sorun yok beklerim.
YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #12 Tamam iyi akşamlar
YiğitTalhaGurbuz123 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Nisan 2025 #13 chatcpt den öğrendim bu şey için servoya harici 5v gerekiyomuş sorunu çözdüm teşekkürler
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #14 YiğitTalhaGurbuz123 dedi: Chatcptden öğrendim bu şey için servoya harici 5V gerekiyormuş sorunu çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Burada denemeniz gerektiğini söylemiştim. Berkozg dedi: Akım yetersiz olabilir. Sürücüsü kurulu olmayabilir sıvı kristal gibi bir şeydi sanırım. Arduino Uno kullanıyorsan analog pinlerle oynamayıp 5V ve gnd pinlerini farklı yerlere takarsan bence sorun çözülür. Genişletmek için tıkla...
YiğitTalhaGurbuz123 dedi: Chatcptden öğrendim bu şey için servoya harici 5V gerekiyormuş sorunu çözdüm teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Burada denemeniz gerektiğini söylemiştim. Berkozg dedi: Akım yetersiz olabilir. Sürücüsü kurulu olmayabilir sıvı kristal gibi bir şeydi sanırım. Arduino Uno kullanıyorsan analog pinlerle oynamayıp 5V ve gnd pinlerini farklı yerlere takarsan bence sorun çözülür. Genişletmek için tıkla...