Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 844 Çözümler 6 10 Ağustos 2019 #11 Jira dedi: @Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Dostum ben Opera kullanıyorum. Opera için rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Son attığım mesajı güncelledim hocam bi bakıp dener misin.
Jira dedi: @Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Dostum ben Opera kullanıyorum. Opera için rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Son attığım mesajı güncelledim hocam bi bakıp dener misin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Ağustos 2019 #12 Çözüldü dostum, çok teşekkürler
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 844 Çözümler 6 10 Ağustos 2019 #13 Jira dedi: Çözüldü dostum, çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne demek yardımcı olduysam sevindim.
Jira dedi: Çözüldü dostum, çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ne demek yardımcı olduysam sevindim.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 10 Ağustos 2019 #14 @Jira hayırdır dostum bi' sıkıntımız mı var aynı çözümü direk yazmıştım arkadaştan önce beni takmamışsın bile.
@Jira hayırdır dostum bi' sıkıntımız mı var aynı çözümü direk yazmıştım arkadaştan önce beni takmamışsın bile.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 10 Ağustos 2019 #15 DeathFire dedi: @Jira hayırdır dostum bi' sıkıntımız mı var aynı çözümü direk yazmıştım arkadaştan önce beni takmamışsın bile. Genişletmek için tıkla... Vurdu gol oldu.
DeathFire dedi: @Jira hayırdır dostum bi' sıkıntımız mı var aynı çözümü direk yazmıştım arkadaştan önce beni takmamışsın bile. Genişletmek için tıkla... Vurdu gol oldu.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Ağustos 2019 #16 DeathFire dedi: @Jira hayırdır dostum bi' sıkıntımız mı var aynı çözümü direk yazmıştım arkadaştan önce beni takmamışsın bile. Genişletmek için tıkla... Adını ilk defa gördüm Sosyal'de. Nereden sıkıntımız olsun. Senin mesajını kaçırmışım, kusura bakma. Beğenimi attim
DeathFire dedi: @Jira hayırdır dostum bi' sıkıntımız mı var aynı çözümü direk yazmıştım arkadaştan önce beni takmamışsın bile. Genişletmek için tıkla... Adını ilk defa gördüm Sosyal'de. Nereden sıkıntımız olsun. Senin mesajını kaçırmışım, kusura bakma. Beğenimi attim
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.543 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 10 Ağustos 2019 #17 @Jira yok beğeni için demedim. Pas geçilince cevabım şaşırdım sadece
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 844 Çözümler 6 10 Ağustos 2019 #18 DeathFire dedi: @Jira yok beğeni için demedim. Pas geçilince cevabım şaşırdım sadece Genişletmek için tıkla... Olur öyle bazen insanlık hali hocam sonuçta hepimiz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz konuyu uzatıp büyütmenin ne alemi var.
DeathFire dedi: @Jira yok beğeni için demedim. Pas geçilince cevabım şaşırdım sadece Genişletmek için tıkla... Olur öyle bazen insanlık hali hocam sonuçta hepimiz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz konuyu uzatıp büyütmenin ne alemi var.