Karais Hectopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar yeni klavye almıştım sesi Fn+F3 ile açar Fn+F2 ile kısardım. Yanlışlıkla bir tuşa bastım o bastığım tuştan beridir ses açma kutucuğunun yanına kocaman chrome.exe yazılı kutu geldi. Bıktım görmekten kapatamıyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2019
Arkadaşlar yeni klavye almıştım sesi Fn+F3 ile açar Fn+F2 ile kısardım. Yanlışlıkla bir tuşa bastım o bastığım tuştan beridir ses açma kutucuğunun yanına kocaman chrome.exe yazılı kutu geldi. Bıktım görmekten kapatamıyorum yardımcı olur musunuz?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 1 Temmuz 2019 #2 Arkada Google Chrome açık olduğu için olabilir mi acaba? Arkada Google Chrome açık o yüzde öyle oluyor.
Arkada Google Chrome açık olduğu için olabilir mi acaba? Arkada Google Chrome açık o yüzde öyle oluyor.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 1 Temmuz 2019 #3 Bu görsel bende sadece tarayıcı açıkken gözüküyor. Tarayıcı kapalıyken test eder misin?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 1 Temmuz 2019 #4 Chrome ses çıkışı veriyorsa böyle olur senle bir alakası yok yani.
Karais Hectopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2019 #5 26318 dedi: Bu görsel bende sadece tarayıcı açıkken gözüküyor. Tarayıcı kapalıyken test eder misin? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı kapalıyken çıkmıyor işte. Bazen youtubeden şarkı açık oyuna giriyorum sesi açıp kısıyorum yine bu lanet şey çıkıyor Kayseri Mantısı dedi: Chrome ses çıkışı veriyorsa böyle olur senle bir alakası yok yani. Genişletmek için tıkla... Ama önceden yoktu yanlış bi tuşa bastım diye böyle oldu
26318 dedi: Bu görsel bende sadece tarayıcı açıkken gözüküyor. Tarayıcı kapalıyken test eder misin? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı kapalıyken çıkmıyor işte. Bazen youtubeden şarkı açık oyuna giriyorum sesi açıp kısıyorum yine bu lanet şey çıkıyor Kayseri Mantısı dedi: Chrome ses çıkışı veriyorsa böyle olur senle bir alakası yok yani. Genişletmek için tıkla... Ama önceden yoktu yanlış bi tuşa bastım diye böyle oldu
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #6 Karais dedi: Tarayıcı kapalıyken çıkmıyor işte. Bazen youtubeden şarkı açık oyuna giriyorum sesi açıp kısıyorum yine bu lanet şey çıkıyor Genişletmek için tıkla... Ben mi yanlış anladım ? Youtube'ye Tarayıcı ile giriyorsunuz ses kısma işlemini yaptığınız da ise chrome.exe gözükür bunda problem yok.
Karais dedi: Tarayıcı kapalıyken çıkmıyor işte. Bazen youtubeden şarkı açık oyuna giriyorum sesi açıp kısıyorum yine bu lanet şey çıkıyor Genişletmek için tıkla... Ben mi yanlış anladım ? Youtube'ye Tarayıcı ile giriyorsunuz ses kısma işlemini yaptığınız da ise chrome.exe gözükür bunda problem yok.